Giant Liv Avail racefiets voor dames

Giant Liv Avail 2022 dames racefiets

De Giant Liv Avail en de Giant Liv Enviliv Advanced zijn racefietsen speciaal ontwikkeld voor dames. De geometrie van het frame is ontworpen aan de hand van een analyse betreft maatvoering voor het vrouwelijke lichaam. Deze Giant Liv Avail is een breed inzetbare prestatiegerichte racefiets voor alle soorten avonturen op de weg. Denk hierbij aan intensieve trainingsritten en lange fietstochten! 
Het aluminium fluidform Aluxx frame van de Giant Liv Avail zorgt ervoor dat u perfect op de fiets past, daarnaast heeft de Giant Liv Avail ook nog een D-fuse zadelpen voor het dempen van trillingen. Dit alles resulteert in een prettig, soepel en meegevend rijgevoel.

Giant Liv Avail 2022 modellen

De Giant Liv Avail lijn heeft een aantal verschillende modellen, zoals bijvoorbeeld de Giant Liv Avail 2, Giant Liv Avail 2 en de Giant Liv Avail SL 1 Disc. Elk model heeft haar eigen kleur en specificaties. Zo is de Giant Liv Avail 2 een dames racefiets afgemonteerd met Shimano Claris in een compact uitvoering. Kenmerkend voor alle Giant Avail modellen is dat ze allemaal zijn uitgevoerd met een OverDrive balhoofdbuis (scherp stuurgedrag) en het PowerCore bottom bracket (extra trapefficiency).

Neem gerust contact op met de klantenservice van Rijwiel Cash en Carry om te kijken welk model van de Giant Avail het beste bij u past!

Giant Liv Avail aanbiedingen

Bekijk hier alle racefietsen! Gegarandeerd rijplezier met een Giant Avail!

Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

3 Items

per pagina
  1. Liv Avail AR 2 2021
    Vanaf € 1.149,00
  2. Liv Avail Advanced Pro 2 2021
    Vanaf € 3.699,00
  3. Liv Avail Advanced 1 2021
    Vanaf € 2.599,00
Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

3 Items

per pagina