Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Disclaimer

  Disclaimer van Rijwiel Cash en Carry

  Fietsenwinkel Rijwiel Cash en Carry stelt het zeer op prijs dat u een bezoek brengt aan onze internetsite. De informatie op deze site wordt zo actueel mogelijk weergegeven zijn wijzigingen met betrekking tot tekst, afbeeldingen, of andere informatie op deze site te allen tijde voorbehouden. Rijwiel Cash en Carry behoudt zich het recht voor om eventuele wijzigingen met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving door te voeren. Aan de inhoud van de Rijwiel Cash en Carry internetsite kunnen derhalve op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

  Copyright

  De website en alle onderdelen daarvan, met uitzondering van bepaalde (hyper)links, zijn eigendom van fietsenwinkel Rijwiel Cash en Carry. Gedeelten van deze website mogen door u worden gereproduceerd (in hard copy, elektronisch of in enige andere vorm) voor uw persoonlijk, niet-commercieel gebruik. Voor alle andere gevallen van reproductie en/of distributie, ongeacht het gebruikte medium en/of voor gebruik voor commerciële doeleinden is de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Rijwiel Cash en Carry vereist. Indien u enig deel van deze website download of anderszins vermenigvuldigd voor toegestane doeleinden dient u alle daarop aangebrachte vermeldingen van auteursrecht of enig ander intellectueel eigendomsrecht en andere vermeldingen van de bron op uw kopie(en) over te nemen.

  Aansprakelijkheid

  Rijwiel Cash en Carry sluit alle aansprakelijkheid uit voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met de website.

  Hyperlinks

  Deze website bevat hyperlinks naar andere websites. Indien deze websites worden beheerd door Rijwiel Cash en Carry, dan is dit aangegeven. Alle overige websites waarnaar kan worden doorgelinkt zijn eigendom van en/of worden beheerd door derden waarover Rijwiel Cash en Carry geen controle heeft.
  Rijwiel Cash en Carry is derhalve niet verantwoordelijk voor en aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid terzake van de juistheid, volledigheid en tijdigheid van (de inhoud van) deze websites, noch voor de beschikbaarheid daarvan, noch voor het feit of de informatie die door of via deze websites ter beschikking is gesteld legaal kan worden gebruikt. De informatie op websites van derden waarnaar kan worden doorgelinkt maakt geen deel uit van de door Rijwiel Cash en Carry ter beschikking gestelde informatie. De informatie op websites van derden waarnaar kan worden doorgelinkt is dan ook geen onderdeel van enige overeenkomst tussen afnemers en Rijwiel Cash en Carry.

  Virussen en veiligheid

  Rijwiel Cash en Carry internetsite wordt regelmatig gecontroleerd op (computer-) virussen, maar de afwezigheid van virussen die de werking van uw computer en/of programmatuur kunnen beïnvloeden kan helaas niet gegarandeerd worden.

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking