Giant Anthem Advanced

Giant Anthem Advanced

Deze bijzondere fiets is speciaal ontworpen voor gebruik op een crosscountryparcours. Deze fiets heeft een gewicht van 11 kilo, zorgvuldig weggewerkte kabels en een 100 mm geveerde voorvork. De Giant Anthem Advanced is verkrijgbaar in twee verschillende modellen. De Giant Anthem Advanced 27.5 2 is verkrijgbaar in mat zwart met donkerrood. De Giant Anthem Advanced  1 bevat de allernieuwste en meest uitgebreide frametechnologie en is verkrijgbaar in de maten M en L.

Giant Anthem 2

Deze gewilde bike bevat de nieuwste innovatieve 27.5 technologie van Giant. Voorzien van een Aluxx SL-frame en inclusief de bekroonde Maestro-vering is deze fiets all-round te gebruiken. De Giant Anthem Advanced 1 weegt rond de 12 kilo en is verkrijgbaar in de maten M en L. De opvallende rode kleur is een echte blikvanger, evenals de Giant’s OverDrive balhoofdbuis waardoor u ook op de moeilijkste paden scherp en gecontroleerd kunt blijven sturen. Deze fiets bevat 1 x 11 versnellingen van het merk Shimano.

Giant Anthem 3

Snelheid en beheersing zijn belangrijke kernwoorden voor iedere mountainbiker. De Giant Anthem 3 is echter niet alleen geschikt om te gebruiken tijdens wedstrijden maar voldoet ook prima tijdens een lange toertocht. Met een gewicht van ruim 12 kilo ligt deze fiets stabiel op de weg en door het gebruik van 27.5 technologie wordt inspanning direct omgezet in snelheid. De geveerde voorvork spaart uw polsen en het scherpe stuurgedrag is bijzonder comfortabel. De Giant Anthem 2 is uitgevoerd in de kleur zwart met kleine felgele vlakken en verkrijgbaar in de maten S, M en L.

Als de Giant Anthem toch iets boven uw budget zit, kunt ook kijken bij de Giant Fathom. Dit is ook een zeer degelijke Giant mountainbike met goede Shimano onderdelen.

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.