Giant Fathom Sportfiets

Giant Fathom 2022 Mountainbike

De nieuwe Giant Fathom is een mountainbike waarmee je iedere trail de baas bent. Deze hardtail mountainbike heeft een upgrade gehad waardoor hij zeer gemakkelijk technische routes de baas is, zonder aan snelheid en comfort in te boeten. De geometrie van de Giant Fathom is dan ook zo ontworpen om meer veerweg aan de voorkant te creëren waarmee complexe, technische trail makkelijker te overwinnen zijn. Dit komt deels de stuuhoek van 67-69 graden van de Fathom. De Giant Fathom heeft qua geometrie iets weg van de Giant XTC.

Verschillende Giant Fathom 2022 modellen

De Giant Fathom 29 2022 is alleen in een 29 inch wielmaat uitvoering. In totaal zijn 4 verschillende modellen van de Giant Fathom waaronder deze Giant Fathom 29 2. Als u een meer professionele mountainbike wilt hebben is de Giant Fathom 29 0 een uitstekende keuze. Alle fietsen zijn uitgerust met kwalitatief goede Shimano onderdelen, zoals de Shimano XT versnellingen en Shimano M506 remmen. Ook de Maxxis banden zijn van een zeer goede kwaliteit, zodat u elke ondergrond kunt trotseren!

Bekijk ook eens andere Giant mountainbikes, zoals de Giant Talon. Ook kunt u een kijkje nemen in het volledige assortiment mountainbikes op Rijwiel Cash en Carry.

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.