Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Bart - Vrijdag 3 December 2021

    Mountainbiken (huren) in omgeving Eindhoven

    Houd jij van de natuur en ben je graag sportief bezig? Ben jij een echte fietsliefhebber? Vind je het geweldig om wat meer te ontdekken van je omgeving? Dan is mountainbiken echt iets voor jou. Onder de jongeren is mountainbiken al zeer populair. Toch willen steeds meer volwassen ook ontdekken wat deze sport nou zo leuk maakt. Het is dan ook een echte avontuurlijke sport die gecombineerd is met fietsen. De perfecte combinatie voor een avonturier en een fietsliefhebber dus. Beschik jij niet over een mountainbike en wil je toch kijken of de sport iets voor jou is? Dan is een mountainbike huren via fietsverhuur Eindhoven zeker iets voor jou.

    Fietsverhuur Eindhoven

    Nu is het voor iedereen mogelijk om te mountainbiken zonder een MTB te hoeven aanschaffen. Bij fietsverhuur Eindhoven is het mogelijk om op je eigen tempo de wereld van het mountainbiken te betreden. Niet alleen voor de beginnelingen maar ook voor de ervaren mountainbikers is er meer dan genoeg keus om een MBT te huren. Een MBT is een natuurlijk een stuk steviger dan een gewone fiets. De MBT’s van Fietsverhuur Eindhoven beschikken over de juiste vering, robuuste banden, hoogwaardig kwaliteit frame en alles waar een goede MBT aan moet voldoen. Je kan dus uitgaan van een veilige rit op een hoogwaardige MBT voor de scherpe prijs van maar 20 euro per dag. Ook is het mogelijk om de MBT’s te huren voor een lange periode. Zo is er een weekprijs van 125 euro.

    Voor iedereen  

    Een MBT of ABT huren mag dan wel gemakkelijk gaan via fietsverhuur Eindhoven maar, toch komt er heel wat bij kijken. Welke Mountainbike is geschikt voor jou? Er zijn dan ook veel verschillende soorten mountainbikes beschikbaar. Van kinderen tot aan volwassenen en van beginneling tot ervaringen mountainbiker er is een groot aanbod bij fietsverhuur Eindhoven. Deze Mountainbikes zijn heel eenvoudig te huren via de website van fietsverhuur Eindhoven. Hier kun je kiezen welke dag, welk type fiets en de tijd wanneer je hem wil komen ophalen. Een fluitje van een cent dus!

    Waar moet ik beginnen?

    Je hebt je MBT of ABT gehuurd en je denkt “waar moet ik nu heen”. We hebben speciaal voor jou wat mooie MBT-routes op een rijtje gezet. De eerste route is wel voor de gevorderde mountainbiker. De Route ligt in Netersel, een klein half uur van Eindhoven af en heet het dak van Netersel.

     

    Deze route bestaat vooral uit singletracks met veel korte draaien, extreem steile hellingen omhoog en omlaag en er is geen optie om de route anders te nemen. Deze is dus echt voor gevorderde. Ben jij een beginner en zoek je een leuke MBT-route dan zijn de 3 routes in Veldhoven echt iets voor jou. Op ongeveer 18 minuten van Eindhoven af liggen 3 prachtige routes door de Veldhovense bossen. De Merenroute, de Grafheuvelenroute en de Moormanroute ook wel Lus A, B en C genoemd zijn drie relatief makkelijke routes. De kortste routes verschillen van 9, 12 en 15 kilometer. Deze routes gaan over zandpanden en door een bosrijkgebied. Ook kent de route veel singletracks en enkele technische passages. Meer informatie over deze route is hier te vinden.

    De Bakelse Bossen

    Een van de mooiste routes in Brabant is toch wel de route in de Bakelse bossen.

    Ongeveer 15 minuten van Eindhoven af bevind je je in een mooi 115 hectare groot naaldhoutgebied. Dit bos was een voormalig gemeentebos maar, is nu het eigendom van Brabant Water. Het bos bestaat vooral dennenbomen en eiken, maar ook andere soorten naaldhout bomen. De route bestaat vooral uit singletracks. Ook is er goed gebruikt gemaakt van de hoogteverschillen in de omgeving. Hierdoor kom je op een route met veel klimmetjes terecht die toch erg technisch is. De route heeft een lengte van 9,1 kilometer en je kunt hem beginnen vanuit twee locaties namelijk bij Sportcomplex De Rijpel of via Hoek van de Scheidijk.  

    Nog andere routes?

    Zijn deze routes niks voor jou en ben je toch opzoek naar andere routes? Kijk dan eens op de website van mbtroutes. Heb je nog vragen over het huren van een MBT of een andere fiets neem dan contact op met de klantenservice van Fietsverhuur Eindhoven.

    Handige tips en adviezen

    Recente artikelen

    Vergelijk 0

    Voeg nog een product toe (max. 5)

    Start vergelijking

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »