Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
  Amber - Dinsdag 31 Mei 2022

  Populaire fietsroutes Noord-Brabant

  Als je dan toch een lange fietstocht wil afleggen op je vrije zondag middag, kun je deze beter vooraf plannen. Hierdoor weet je zeker dat je optimaal kunt genieten van de route. Hieronder worden een aantal leuke en mooie fietsroutes verder uitgelegd.

  Fietsroute: Van Gogh

  Er zijn meerdere Van Gogh fietsroutes in Noord-Brabant. Deze routes liggen elk in een andere plaats, zijn verschillend in het aantal af te leggen kilometers en hebben daarom ook een eigen fietsduur. De Van Gogh fietsroute die wordt toegelicht ligt in Nuenen, aangezien meneer Van Gogh hier 2 jaar heeft gewoond en gewerkt. Hij heeft hier maar liefst 194 schilderijen geschilderd. Gedurende de route kom je langs 14 getekende/geschilderde kunstwerken van Van Gogh. Op elk knooppunt van de route staat een Van Gogh fietsenbord om de route te volgen.

  Af te leggen kilometers: 49 km

  Fietsduur: 4 uur en 5 minuten

  Fietsroute: Biesbosch

  Wil je even lekker ontspannen en genieten van de natuur dat kan in de Biesbosch. De weg zul je niet meer kwijt raken door het gemakkelijke knooppunten systeem. Hierbij volg je de nummers en leg je de route gemakkelijk af. Gedurende je rit kom je langs mooie rivieren en eilanden met helder water. Als je geluk hebt kom je misschien wel een bever tegen of een voorbij vliegende arend. Ook ben je voorzien van hapjes en drankjes, want gedurende je route kom je langs leuke restaurantjes.

  Af te leggen kilometers: 23 km

  Fietsduur: 2 uur

  Fietsroute: La Trappe

  Deze fietstocht laat je kennis maken met de omgeving van Brabant en de naam zegt het al met de La Trappe Trappistenbieren. De route begint bij de brouwerij, hier kun je al genieten van een lekkere koude trappist. Hierna wordt de route vervolgd en kom je o.a lang Oisterwijk, Udenhout, Moergestel, Tilburg en Esbeek. Op deze website kun je zelf je route kiezen, deze routes liggen tussen de 32 en 58 km. Gedurende de route kom je langs wel meer dan 60 horecagelegenheden, met elk een La Trappe assortiment.

  Af te leggen kilometers: tussen de 32 en 58 km

  Fietsduur: afhankelijk van gekozen route

  Fietsroute: Natuurgrenspark de Groote Heide

  Dit grote natuurgebied is maar liefst 6000 hectaregroot en loopt van Cranendonck tot aan Pelt. De fietsroute doorkruist de mooie kleurrijke heide, bossen, rivieren, vennen en beekjes. De route start bij de Venderse molen in Valkenswaard en loopt vervolgens door het Leenderbos richting de Sint Benedictus abdij. Gedurende je fietstocht kun je genieten van de omgeving en heerlijk tot rust komen.

  Af te leggen kilometers: 24 km

  Fietsduur: 2 uur

  Ben je op vakantie in Noord-Brabant of wil je de route fietsen maar heb je geen fiets. Dan kun je altijd terecht bij fietsenverhuur Eindhoven. Veel fietsplezier!

  Handige tips en adviezen

  Recente artikelen

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »