Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Klaas - Donderdag 2 December 2021

    Bezorgfiets leasen?

    Steeds meer bedrijven maken gebruik van een Delivery E-bike. Dit komt omdat E-bikes één van de snelste bezorgvervoersmiddelen zijn in de stad. Een Elektrische bezorgfiets is niet alleen handig als maaltijd bezorgfiets, maar het wordt ook steeds populairder onder de koeriersbedrijven en onder de postbezorgers. Een Delivery E-bike is beter voor het imago van je bedrijf. Ook is het goedkoper in de verzekering dan een scooter of auto en je betaald niet voor onderhoud en brandstof. In het algemeen geld dan ook: Wil je als bedrijf duurzaamheid uitstralen, dan kies je voor een vervoersmiddel dat dit imago versterkt. Een E-bike voor zakelijk gebruik is dus niet alleen rendabel, maar je bedrijf krijgt er ook nog eens een imago boost van!

    Waar fiets je op?

    Al veel restaurantketens zijn je voor geweest en hebben de Giant Deliver-E+ al uitgebreid getest. Al deze restaurantketens waren zonder uitzondering positief over de E-bike. Dit komt mede doordat deze delivery E-bike beschikt over een robuust aluminium frame, een veilige en duurzame fietsaccu, brede banden voor extra grip en ook nog een hydraulische schijfremmen. Hierdoor is deze bezorgfiets niet alleen de perfecte zakelijke E-bike, maar ook nog eens een fietsgenot!

    Waarom DeliveryEBIKE

    DeliveryEBIKE is de officiële Lease Dealer van Giant Bezorgfietsen en bieden jou als ondernemer een geweldige deal! Iedereen weet dat het thuisbezorgen steeds populairder wordt in Nederland en als je een horecazaak in de stad hebt dat een auto niet het ideale vervoersmiddel is. Een scooter is natuurlijk handig, maar ook daar zitten veel nadelen aan zoals de verplichting van een rijbewijs voor je personeel, de uitstoot en vaak de hoge aanschafkosten. Ook zijn service beurten van scooters vaak duur en een ongeluk met een scooter is snel gemaakt. Daarom biedt DeliveryEBIKE de Giant Deliver-E+ e-bike aan. Deze E-bike kan geleased vanaf 125 euro per maand!

    Voordelen

    Als je bij DeliveryEBIKE leaset zitten daar een aantal voordelen aan tegenover andere concurrenten. Ten eerste krijg je een E-bike van zeer hoogstaande kwaliteit: de Giant Deliver-E+. Dit is een E-bike van hoge kwaliteit die over alles beschikt wat een echte Delivery E-bike nodig heeft. Het tweede voordeel is dat je geen onverwachte kosten hebt want je betaald in vaste termijnen.  Ook krijg je een maandelijkse check up van je E-bike, hierdoor blijft je E-bike in topstaat. Een ander voordeel is dat je beschikt over een fietsverzekering en je gebruik kunt maken van de gratis service beurten die DeliveryEBIKE aanbiedt. Kortom je beschikt veel voordelen zonder het financiële risico te nemen om zelf een E-bike aan te schaffen.

    Waar wacht je nog op?

    Bij deliveryEBIKE krijg je dus veel voor een relatief laag bedrag per maand. Je hoeft als ondernemer zelf geen fiets te aanschaffen en hierdoor zit je dus niet vast aan een product. Ook is het bij DeliveryEBIKE mogelijk om na 3 maanden je contract al op te zeggen! Hierdoor zit je nooit lang vast aan iets wat je niet meer gebruikt. Ideaal voor de startende ondernemer. Kortom er zijn veel voordelen en om het zo overzichtelijk mogelijk te houden hebben we zo voor jou nog eens op een rijtje gezet hieronder. Dus waar wacht je nog op! Ga naar www.deliveryebike.nl en meld je aan!

    • Duidelijkheid door vooraf bepaalde, vaste termijnen. Geen onverwachte kosten!
    • Je hebt de mogelijkheid om de volledige aanschafwaarde te financieren.
    • Elke maand een check up, zodat jouw elektrische bezorgfiets in topstaat blijft
    • Je bedrijf krijgt een groen imago door het leasen van Elektrische bezorgfietsen.
    • Je ben als ondernemer duurzaam bezig.
    • Je hebt een totaaloplossing: gebruik van nieuwe Giant Deliver-E e-bikes, inclusief onderhoud en verzekering.

    Handige tips en adviezen

    Recente artikelen

    Vergelijk 0

    Voeg nog een product toe (max. 5)

    Start vergelijking

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »