Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Kunnen we je helpen met je keuze?

  Je kunt heel eenvoudig rechtsonder in beeld een livechat openen of bellen naar 040-2950198

  Contact

  Omafiets

  Waarom een Omafiets bij Rijwiel Cash en Carry Wilt u een kwalitatief sterke Omafiets kopen die toch betaalbaar is? Dan bent u hier bij Rijwiel Cash en Carry aan het juiste adres! Rijwiel Cash en Carry levert Omafietsen van verschillende A-merken. De basis van alle Omafietsen zijn gelijk, ongeacht welk merk u kiest. Bovenop deze basis heeft ieder m Toon meer

  Prijs

  -
  0 Producten

  Geen producten gevonden...

  Waarom een Omafiets bij Rijwiel Cash en Carry

  Wilt u een kwalitatief sterke Omafiets kopen die toch betaalbaar is? Dan bent u hier bij Rijwiel Cash en Carry aan het juiste adres! Rijwiel Cash en Carry levert Omafietsen van verschillende A-merken. De basis van alle Omafietsen zijn gelijk, ongeacht welk merk u kiest. Bovenop deze basis heeft ieder merk verschillende eigen aanpassingen gemaakt. Een Omafiets kopen kunt u hierdoor naar eigen smaak of voorkeur. Denk hier bijvoorbeeld aan de populaire BSP Oma Comfort, de Cortina Soul, de Sparta Original, de Pointer Glorie of de Puch Black Widow. Onderstaande A-merken zijn speciaal voor u uitgezocht zodat Omafietsen van  Rijwiel Cash en Carry van een uitstekende kwaliteit zijn en daarbij toch nog betaalbaar.

   • BSP Omafietsen

  Omafiets in verschillende framematen

  De Oma fiets heeft verschillende maten voor het framehoogte. de populairste framehoogtes zijn de framehoogtes van 50 cm en 57cm. Wilt u een Omafiets kopen met deze maten dan kunt u deze in de webshop kiezen door deze links aan te klikken. Daarnaast kunt u ook de verschillende framehoogtes kiezen van 47  cm, 51 cm, 53 cm, 55 cm, 56 cm en 61 cm. Alle Omafietsen zijn voorzien van een dichte kettingkast, jasbeschermers, verlichting en een stevige bagagedrager.

  Voordelen van een Oma fiets bij Rijwiel Cash en Carry

  Op een klassieke oma fiets zit louter de basis. Het voordeel van een Oma fiets kopen bij Rijwiel Cash is dat u de klassieke Oma fiets heeft met een betrouwbare terugtraprem, goede verlichting, jasbeschermers, een bijpassende bel, een dichte kettingkast en comfortabele handvatten en zadel.

  Een Omafiets met versnellingen?

  De Omafiets is tegenwoordig ook te kopen met versnellingen. Ervaar het klassieke gevoel van de fiets maar dan met de handige Shimano Nexus 3 versnellingen. Bekijk ons volledige assortiment.

  Klassieke Oma fiets

  Wist u dat het frame van de welbekende Omafietsen al in de 19e eeuw werd gemaakt? Wel hadden deze fietsen tot de jaren 70 van de 20ste eeuw een andere benaming. Hierna werd de term Omafiets pas gebruikt. De klassieke Omafietsen zijn simpele stadsfietsen en zijn anno 2022 nog steeds populair en zijn niet weg te denken in het assortiment van Rijwiel Cash en Carry. Tegenwoordig zijn er verschillende varianten op de klassieke, nostalgische Omafietsen gekomen. Zelfs met versnellingen, handremmen en in diverse maten. Die zijn dan ook bij Rijwiel Cash en Carry terug te vinden. Ook voor moederfietsen bent u bij ons aan het goede adres.

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking