Pointer Omafiets

Pointer omafiets

Naast Sparta, is ook Pointer een rijwielfabrikant die al vele jaren gespecialiseerd is in het ontwikkelen van kwalitatief hoogwaardige omafietsen. De omafietsen van Pointer hebben een klassiek ontwerp en lijken echt op de fietsen die in de vorige eeuw al gebruikt werden om van A naar B te komen. Bijkomend voordeel is dat de fietsen van kwalitatief hoogwaardige materialen gemaakt zijn en verrijkt zijn met diverse moderne functies, waardoor de fietsen een lange levensduur hebben en bovendien erg comfortabel zijn.

Een klassieke fiets met een moderne touch

De Pointer omafiets is een fiets met een klassiek ontwerp en een moderne touch. Het model van de fiets is hetzelfde als het model van een standaard omafiets, maar er zijn wel enkele functies en onderdelen aan de fiets toegevoegd die we vandaag de dag op comfortabele fietsen terug willen zien. Denk hierbij bijvoorbeeld aan automatisch licht, dat ook zonder dynamo op het wiel ingeschakeld kan worden. Eventueel kunt u zelfs een fiets kopen met versnellingen, zodat fietsen nog gemakkelijker en leuker wordt.

Zoek uw favoriete Pointer omafiets

Wilt u een klassieke omafiets aanschaffen waar u vele jaren plezier van kunt hebben? Koop dan een Pointer omafiets. Een Pointer omafiets ziet er hetzelfde uit als de fietsen van vroeger, maar is helemaal aangepast op basis van de eisen die we tegenwoordig aan fietsen stellen.

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.