Gravel bike

De veelzijdige Gravel bike

Als je op zoek bent naar een veelzijdige fiets dat geschikt is om op verschillende ondergronden mee te rijden, dan is deze categorie gravelbikes er eentje die je zeker niet mag overslaan. Gravelbikes zijn fietsen die zeker tegen een stootje kunnen en dit maakt het een ideale fiets wanneer je op zoek bent naar een fiets waarmee je je grenzen kunt verleggen. Een gravel fiets heeft eigenschap dat je er een goede combinatie mee kan maken tussen snelheid, uithoudingsvermogen en er zelfs mee kan stunten. Het is een vrij soepele fiets, een efficiënte fiets en je gravel fiets zal je beste vriend zijn op asfaltwegen, op gravel en zelfs op zandpaden. Wat je ook van plan bent, ga op zoek naar de beste gravel bike en ga op avontuur op de weg!

Verschillende soorten gravel bikes

Als je op zoek bent naar de beste gravel bike zal dit misschien niet meteen een van de makkelijkste opgaven zijn. Er zijn verschillende soorten gravel bikes die allemaal wel de basis eigenschappen gemeen hebben. Maar daarnaast moet je ook denken aan extra opties die je erbij kunt krijgen. Neem bijvoorbeeld een advanced bike. Dit is een Gian Gravelbike die zo geavanceerd is dat het lijkt alsof je over de weg vliegt wanneer je met deze fiets op pad gaat. Met een lichtgewicht frame en gravelgeometrie is het zelfs mogelijk om hele lange ritten te maken. De schokken worden op juiste manier opgevangen. Tijdens het rijden heb je dus helemaal geen last van schokken en trillingen.

Een elektrische gravel bike

Net zoals bij gewone fietsen, willen mensen kunnen profiteren van de juiste comfort en gemak tijdens het fietsen. Dat is bijvoorbeeld goed te doen met een elektrische gravel bike. Met deze fiets is het nog makkelijker om op de weg te gaan en zal je nooit zwaar hoeven trappen. Een elektrische Giant gravelbike is dan zeker aan te raden voor mensen die lange afstanden af willen leggen en nog net een beetje meer willen profiteren van extra gemak en comfort.

Met een Giant gravelbike zul je een fietservaring opdoen zoals je dat nog nooit eerder hebt opgedaan. Geniet van de mooiste trails en ga op avontuur met deze comfortabele fiets. Met de stevige banden en het lichtgewicht frame schiet je zo over de weg en geen enkele heuvel, afdaling en klim zal je moeilijk afgaan. Rijd je graag op volle snelheid? Met een gravelbike kun je je eigen topsnelheden overtreffen!

Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

3 Items

per pagina
  1. Giant Contend AR 1 2021
    Vanaf € 1.549,00
  2. Giant Contend AR 2 2021
    Vanaf € 1.199,00
  3. Giant Contend AR 3 2021
    Vanaf € 1.049,00
Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

3 Items

per pagina