Giant Revolt

Giant Revolt Advanced 2022

De Giant Revolt Advanced 2022 is een prestatiegerichte gravelbike die weet van aanpakken! Vanwege zijn veelzijdigheid kunt u met deze gravelbike zowel op verharde als op onverharde wegen uitstekend fietsen. De Giant Revolt Advanced past zich perfect aan op uw omgeving. Deze kameleon onder de gravelbikes is daarnaast vanwege zijn lichtgewicht Advanced compositie frameset met endurance-geometrie perfect voor de lange en zware ritten. Een ding weet u zeker, met deze fiets zit u altijd goed!

Giant Revolt 2022 Advanced kenmerken

De Giant Revolt 2022 Advanced kenmerkt zich door zijn lichtgewicht, endurance-georiënteerde composite frame, ruime bandenvrijheid en soepele rijkwaliteiten. Daarnaast heeft de Giant Revolt 2022een D-fuse zadelpen en een contact XR D-fuse stuur die alle schokken en trillingen opvangt. Verder is het frame voorzien van geïntegreerde schijfremmen. Al deze eigenschappen maken het fietsen op de Giant Revolt Advanced een fluitje van een cent.

Giant Revolt Advanced 2022 modellen

De Giant Revolt Advanced 2022 heeft twee verschillende modellen, de Revolt Advanced 0 2022 en de Revolt 0 2022. De Giant Revolt Advanced 2 is onder andere verkrijgbaar in de prachtig opvallende kleur Metallic Orange/ Gun Metal Black en geeft u met 22 versnellingen de vrijheid om uw rit zo aangenaam mogelijk te maken. De Giant Revolt Advanced 0 is de luxere variant met Ultegra versnellingen en is verkrijgbaar in de kleuren Matte Carbon/Gloss Carbon. Beide modellen kunt u aanpassen naar uw eigen smaak met de geweldige accessoires. Zo kunt u uw gravelbike precies samenstellen zoals u wenst voor een geweldige rit op een geweldige gravelbike. Bent u toch opzoek naar een ander model?

Kijkt u dan eens naar een van onze andere Giant racefietsen!

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.