Sparta Pick up transportfiets bestellen

Sparta Pick Up Transportfiets voor iedereen

Iedereen kent het merk Sparta. Dit komt door de rijke geschiedenis van Sparta waarbij Sparta  bekend staat om haar stevige en zeer betrouwbare fietsen. Sparta fietsen zijn veilige fietsen waarop je altijd plezier beleeft en waarbij je kunt ervaren hoe het is om op een solide trendy fiets te fietsen. Een van de topseries van Sparta zijn de Sparta Pick up transportfiets series. Bij deze modellen heeft Sparta alle nieuwe technologieën toegepast zodat u altijd weet waar u aan toe bent.

Waarom kiezen voor een Sparta Pick up?

De Sparta Pick Up transportfietsen zijn allemaal voorzien van een stevige voordrager. Op deze solide drager kunt u gemakkelijk een krat of mandje plaatsen. Ook is het mogelijk om een kinderzitje te zetten op de bagagedrager door gebruikt te maken van een Yepp adapter. Op deze manier kan je nieuwe transportfiets van Sparta eenvoudig naar wens aangevuld worden.

Ben je er eenmaal uit welke Sparta transportfiets je eenmaal wilt? Dan heb je nog keuze uit verschillende kleuren. Voor een Sparta transportfiets met een wielmaat van 24 inch of 26 inch is er de keuze tussen jongens- en meisjesmodellen in de verschillende kleuren: Rood, Paars, Lichtblauw, Donkerblauw, Zwart, Wit, Bruin en zelfs Goud.

Het grote aanbod van de Sparta Pick-up serie

Ruim veertig modellen telt het volledige aanbod aan Sparta Pick Ups. Voor ieder type fietser en iedere fietswens, is er wel een passende Sparta Pick Up. Ook dit jaar heeft Sparta zichzelf weer overtroffen op het gebied van variatie binnen de Spartacollectie. Er zijn damesmodellen, herenmodellen, maar ook kindermodellen in 24 en 26 inch. Daarnaast zijn er varianten met 3 of 7 versnellingen, met of zonder handremmen en zelfs elektrische Sparta Pick ups. Dit zijn de Sparta Pick-up-E modellen. Deze Sparta Pick up Electric transportfietsen zijn leverbaar met 3 of met 7 versnellingen.

Sparta Pick-up versnelling opties

De Sparta Pick up zonder versnellingen is een van de populairste transportfiets van Sparta. Deze Sparta transportfiets heeft een terugtraprem en geen handremmen. Bestel met gemak een nieuwe Sparta Pickup voor heren of dames. Bekijk hier het damesmodel van de Sparta Pick up zonder versnellingen. Een Sparta Pick up met 3 versnellingen is ideaal voor gebruik in de stad of dorp. De boodschappen zijn zo gedaan en de kinderen heeft u zo afgezet op school. Hier vindt u een overzicht van de Sparta Pickup transportfietsen met 3 versnellingen. Wil je een stukje verder fietsen of houd je van licht trappen? Dan is een Sparta Pickup 7 versnellingen een goede transportfiets voor u. Bekijk hier ons aanbod van de verschillende modellen van de Sparta Pickup met 7 versnellingen.
Een alternatief voor de Sparta Pick Up is een Giant Triple X!

Een Sparta Pickup verzekeren

Een Sparta Pick up transport fiets is eenvoudig te verzekeren. U heeft verschillende opties bij het verzekeren van uw nieuwe fiets. Kies een verzekering van 3 of 5 jaar, alleen tegen diefstal of een volledige Casco ANWB verzekering. Komt u er niet uit? En denkt u: Welke fietsverzekering moet ik nemen? Vraag er gerust naar bij de klantenservice van Rijwiel Cash en Carry. Een extra insteekkabel of kettingslot is ook zeker aan te raden zodat u uw nieuwe Sparta Pick up goed kunt vast zetten.

Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

10 Items

per pagina
 1. Sparta Pick Up N3 2020 Black Dames
  € 529,00
 2. Loekie Pick Up 26 inch N3 Pink Black Meisjes 2020
  € 429,00
 3. Loekie Pick Up 26 inch N3 Black Red Jongens 2020
  € 429,00
 4. Loekie Pick Up 24 inch N3 Black Red Jongens 2020
  € 419,00
 5. Loekie Pick Up 12 inch Softred Meisjes 2020
  € 179,00
 6. Loekie Pick Up 20 inch Grey Matt Jongens 2020
  € 329,00
 7. Loekie Pick Up 20 inch Black Red Matte Jongens 2020
  € 329,00
 8. Loekie Pick Up 16 inch Black Red Matte Jongens 2020
  € 199,00
 9. Loekie Pick Up 12 inch Black Meisjes 2020
  € 179,00
 10. Loekie Pick Up 12 inch Black Red Matte Jongens 2020
  € 179,00
Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

10 Items

per pagina