Sparta transportfiets

Waarom een Sparta transportfiets

Een Sparta transportfiets is erg veelzijdig. Er is een extreem groot aanbod aan verschillende transportfietsen bij Rijwiel Cash en Carry en deze fietsen wordt al sinds het eerste moment dat de eerste Sparta transportfiets zijn weg in Nederland heeft gevonden verkocht. Door de jarenlange ervaring met Sparta fietsen zijn we in staat om u maximaal te adviseren bij de aanschaf van uw nieuwe transportfiets. Hierbij maakt het niet uit of u door een van onze verkopers of specialisten in de winkel praat of door de medewerkers van de klantenservice online geholpen wordt, wij helpen u met de kennis die we hebben en denken graag met u mee. Bekijk hier het grote aanbod Sparta transportfietsen van fietsenwinkel en Webshop Rijwiel Cash en Carry:

Verschillende varianten van de Sparta transportfiets

Rijwiel Cash en Carry heeft een zeer groot aanbod aan Sparta transportfietsen. Dit is niet zo verwonderlijk als u kijkt naar het grote aantal varianten van de Sparta transportfiets die bestaan. Er is geen ander merk dat zo veel verschillende varianten van transportfietsen maakt als Sparta. Zo kan u kiezen uit een Sparta transportfiets dat helemaal kaal is en alleen een terugtraprem heeft. Verder kan u ook kiezen voor een transportfiets met versnellingen of zonder versnellingen. Als u versnellingen kiest kan u kiezen tussen 3 versnellingen met rollerbrake remmen of 7 versnellingen met rollerbrake remmen. Hierbij zijn de fietsen te verkrijgen in heren en damesmodellen en vaak ook in verschillende kleuren.

Modellen van de Sparta transportfiets

Zoals eerder is aangegeven heeft Rijwiel Cash en Carry een extreem groot aanbod aan transportfietsen van Sparta. Het meest populaire model Sparta transportfiets is de Sparta Pick-Up. De Sparta Pick Up is namelijk voor iedereen te verkrijgen! Voor zowel kinderen, volwassenen en mensen die op zoek zijn naar een elektrische fiets. Bekijk eens op uw gemak de Sparta Pick-Up modellen en ervaar wat velen vóór u hebben ervaren! Hebt u liever een andere Sparta transportfiets? Niet getreurd, want Rijwiel Cash en Carry heeft nog veel meer Sparta transportmodellen. Kijk hier eens naar alle verschillende modellen en kom erachter of u een van de geweldige Sparta transportfiets dat bij uw wensen en smaak past:

 • Sparta Pick-Up
 • Sparta Country Tour
 • Sparta Lola Jo
 • Sparta Mojo

Koop nu uw Sparta transportfiets online of kom eens naar de winkel van Rijwiel Cash en Carry in Eindhoven! Indien gewenst kan u hier een proefritje komen maken. Kijk ook eens bij andere merken, zoals deze mooie Cortina transportfietsen.

Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

10 Items

per pagina
 1. Sparta Pick Up N3 2020 Black Dames
  € 529,00
 2. Loekie Pick Up 26 inch N3 Pink Black Meisjes 2020
  € 429,00
 3. Loekie Pick Up 26 inch N3 Black Red Jongens 2020
  € 429,00
 4. Loekie Pick Up 24 inch N3 Black Red Jongens 2020
  € 419,00
 5. Loekie Pick Up 12 inch Softred Meisjes 2020
  € 179,00
 6. Loekie Pick Up 20 inch Grey Matt Jongens 2020
  € 329,00
 7. Loekie Pick Up 20 inch Black Red Matte Jongens 2020
  € 329,00
 8. Loekie Pick Up 16 inch Black Red Matte Jongens 2020
  € 199,00
 9. Loekie Pick Up 12 inch Black Meisjes 2020
  € 179,00
 10. Loekie Pick Up 12 inch Black Red Matte Jongens 2020
  € 179,00
Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

10 Items

per pagina