Giant Toughroad

Giant sportfietsen

Giant is al ruim 40 jaar de trotse fabrikant van kwalitatief hoogstaande fietsen, dit realiseert Giant door het blijven innoveren. Giant gaat te werk met de nieuwste technologieën om zo de beste ervaring te hebben bij de fiets. Alle fietsen van Giant zijn gemaakt voor fietsplezier, het maximale comfort en kwaliteit. Giant produceert verschillende fietstypen en onder elk type verschillende modellen neem bijvoorbeeld de Giant Fastcity, Giant Prime, Giant Fathom en nog veel meer kortom voor iedereen de perfecte fiets.

Giant bij Rijwiel Cash en Carry

Bij ons kunt u terecht voor uw Giant fietsen. Wij verkopen van Giant Racefietsen, elektrische fietsen, mountainbikes en nog veel meer. Bent u benieuwd naar ons brede assortiment Giant fietsen dan kunt u op onze site gemakkelijk zoeken. Dankzij onze duidelijke zoekfilters kunt u zeer specifiek zoeken naar fietsen met uw vereisten. U kunt natuurlijk ook langs komen in onze winkel te Eindhoven, hier staat een kop koffie voor u klaar en een vakkundig team voor het beste advies. Voor vragen en advies kunt u ook op de site in de live chat terecht of telefonisch. Als u het gehele bestel proces heeft doorlopen dan leveren wij de fiets op de afgesproken datum en tijd, wij leveren altijd 100% rijklaar zodat u onmiddellijk kunt genieten van uw nieuwe aanwinst.

Giant Toughroad

Deze hybride fietsen is een echte all rounder. Dankzij het superlichte ALUXX aluminium frame en lichtlopende 700c wielen is deze fiets van alle markten thuis, gravelwegen of dagenlang rond toeren het is geen probleem voor de Toughroad. De Giant Toughroad komt in verschillende uitvoering namelijk de: Giant Toughroad SLR 0, Giant Toughroad SLR 1 en de Giant Toughroad SLR 2. Als u opzoek bent naar een fiets als deze kunt u bij deze stoppen met zoeken. De Giant Toughroad series zijn zeer populair en van hoge kwaliteit. Bent u geïnteresseerd in dit model of een andere fiets dan bent u van harte welkom in onze winkel voor een gratis proefritje. Bent u al om? Bestel dan vandaag nog uw fiets voor de snelste levering!

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.