Giant Fastroad sportfiets kopen

Giant Fastroad sportfiets!

Zo soepel, zo efficient en vooral zeer comfortabel! De Giant Fastroad is een sportfiets waardoor het voelt alsof u vliegt. Deze sportfiets van Giant is als het ware een slanke uitvoering van een racefiets, maar dan met een vlak en recht stuur. Hierdoor krijgt u een fijne zitpositie en heeft u de voordelen van een racefiets, echter zonder de zithouding.

Verschillende Giant Fastroad modellen

De Giant Fastroad wordt uitgevoerd in een tweetal verschillende modellen.  Zo is er de Giant Fastroad SLR 2, dit model heeft een Aluxx SLR aluminium frame en is voorzien van 18 Shimano Sora versnellingen. De Giant Fastroad Advanced 1 daarentegen heeft een composite frame en is uitgevoerd met Shimano 22 versnellingen. De Fastroad uitvoeringen zijn snel, soepel en ultra-veelzijdig!

Op pad met de Giant Fastroad Advanced 1

De specificaties van de Giant Fastroad Advanced 1 zijn verbluffend! Het lichtgewicht frame is gemaakt van speciaal ontwikkelde Giant composite technologie en heeft als kenmerk een licht, levendig en uiterst comfortabel rijgedrag. Als u verder wilt kijken bij andere Giant sportfietsen geven we u als tip de Giant Roam en Giant Contend. Beiden prachtige fietsen voor zeer goede prijs.

Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

3 Items

per pagina
  1. Giant FastRoad SL 2 2020 Metallic Navy Heren
    Vanaf € 799,00
  2. Giant FastRoad Advanced 2 2020 Gunmetal Black Heren
    Vanaf € 1.499,00
  3. Giant FastRoad Advanced 1 2020 Metallic Red Heren
    Vanaf € 1.699,00
Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

3 Items

per pagina