Giant Roam sportfiets bij Rijwiel Cash en Carry

Giant Roam sportfietsen

Sinds enkele jaren heeft Giant een aantal nieuwe crosshybrides op de markt gebracht. Dit zijn de inmiddels zeer bekende en geliefde Giant Roam, Giant Anyroad en Giant Fastroad fietsen. Grofweg is de Giant Roam een sportfiets dat qua specificaties en uiterlijk tussen een mountainbike en sportieve fiets inzit. Deze allround fiets is in zowel een heren als damesmodel te verkrijgen. Het damesmodel van de Giant Roam heet de Giant Rove.

Wat zijn de voordelen van een Giant Roam?

De Giant Roam 1 Disc is voor vele doeleinden te gebruiken op elk terrein. Cross met een Giant Roam sportfiets, met behulp van de voorvorkvering en betrouwbare Shimano onderdelen, door de bossen waarbij je het bochtenwerk goed kunt leren. Eenmaal uit de bossen en weer op het gladde asfalt kun je de Suntour voorvork blokkeren voor maximale efficiëntie. Gezien de relatief dunne banden is de Roam ook zeer geschikt voor de weg. 

De Giant Roam voor woon-werkverkeer

De Giant Roam 0 Disc is een soepele en zeer vlotte regerende crosshybride fiets. Hij is voorzien van een lichtgewicht aluminium frame waarbij ook de eenhandige achterdrager op gemonteerd kan worden. Op deze manier, met een extra goede verlichting set, is de Giant Roam een ideale fiets om mee naar je werk te fietsen. Drukke dag gehad? Ga met een omweg, door het bos, naar huis en ervaar het plezier en vrijheid op deze super sportfiets van Rijwiel Cash en Carry!
Een goed alternatief voor de Giant Roam is de Giant fasttour en de Giant Alltour!

Bekijk hier alle hybride fietsen van Rijwiel Cash en Carry!

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.