Giant Liv Pique

Giant

Giant is al ruim 40 jaar gespecialiseerd in het ontwikkelen van de beste fietsen van hoge kwaliteit. De fietsen worden ontwikkeld met de nieuwste technologieën voor het maximale comfort. Giant ontwikkeld fietsen prestatiegericht, je zult dus geen hippe designs en vrolijke kleuren vinden bij Giant. De combinatie van de technische hoogstandjes, strakke af montage, de beste materialen en het strakke design vormen samen een kwalitatief hoogstaande fiets. Giant heeft als doel om iedereen van jong of oud fietsplezier te bieden of opnieuw te laten ontdekken. Kortom Giant doet er alles aan om voor iedereen de perfecte fiets te produceren. Giant ontwikkeld verschillende fietstypen van elektrische fietsen tot kinderfietsen.

Liv

Giant produceert onder de naam Liv fietsen voor vrouwen, in ieder fietstypen. Er wordt dus duidelijk onderscheid gemaakt tussen heren- en damesfietsen, dit omdat per geslacht andere behoefte bestaan voor een fiets. Liv is gespecialiseerd in het ontwikkelen van kwalitatief hoogstaande damesfietsen. Hieruit blijkt weer dat Giant (Liv) extra aandacht besteed aan comfort en fietsplezier. Giant (Liv) heeft dezelfde missie, maar bereikt dit beide op een andere manier. Liv introduceert dit jaar een nieuw model van de Liv Pique. Naast de Liv Pique worden ook de: Liv Envie, Liv Avail en de Liv Langma uitgelicht dit jaar.

Liv Pique

De Liv Pique heeft een zeer sterke afmontage en is nauwkeurig afgewerkt, waarmee de ervaren rijders uitstekend overweg kunnen. De fiets is zeer geschikt voor intensief en zwaar gebruik op verschillende terreinen. De 27.5 wielen zorgen voor wendbaarheid en handling. Daarnaast is de Liv Pique uitgerust met 11 Shimano XT versnellingen. Het zeer lichte alluminium, maar toch ontzettend sterk maakt de fiets licht en snel. Kortom deze all round mountainbike is precies wat u zoekt! Bent u toch nieuwgierig voor het volledige aanbod vrouwen mountainbikes kunt u een kijkje nemen op onze site.

Liv Pique bij Rijwiel Cash en Carry

Bij Rijwiel Cash en Carry nu ook de Giant Liv Pique damesmountainbike te koop. U kunt uw fiets zowel in onze winkel aanschaffen of online via de site. Zodra u online besteld krijgt u de fiets 100% rijklaar bij u thuis geleverd, zodat u meteen kunt genieten van uw nieuwe fiets. Daarnaast staan we voor al uw vragen en reparaties klaar met een vakkundig team. Wilt u zeker weten dat de fiets echt bij u past? Neem dan gerust contact met ons op voor een gratis proefrit en een kop koffie.

 

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.