Giant Escape fitness bike

Giant Escape sportfiets

De Escape is een echte sportfiets en wordt ook wel fitness bike genoemd. U kan de Escape perfect gebruiken als multifunctionele fiets! Zo is de Escape bijvoorbeeld snel en sportief genoeg om hem te gebruiken voor fitness-oefeningen, comfortabel genoeg om te gebruiken voor woon-werkverkeer en ook zeker te gebruiken als efficiënte manier om gewoon rond te toeren en de dagelijkse stress te vergeten! Waar u ook heengaat of welke route u ook neemt, met een Escape geniet u zeker! De Giant Escape modellen hebben een Aluxx aluminium frame dat door Giant is in eigen huis is ontwikkeld aan de hand van hoogwaardige technieken en grondstoffen. Aluxx aluminium is zeer licht, maar is daarentegen zeer sterk en uitgebalanceerd voor een efficiënt en strak stuurgedrag. Kortom de Escape is een geweldige sportfiets! Bekijk hier alle Giant Escape modellen!

Prachtige Giant Escape

Rijwiel Cash en Carry heeft voor u een Escape model in het assortiment in verschillende maten. Deze fiets is afgemonteerd met Shimano Altus en Acera. Het aluminium frame maakt deze fiets erg licht! We kunnen u als voorbeeld deze Giant Escape geven.

Giant Escape mooie prijs!

Bestel uw nieuwe Escape nu online bij Fietsenwinkel en Webshop Rijwiel Cash en Carry of kom naar de winkel in Eindhoven! Indien gewenst kan u ook een proefritje komen maken in de winkel. Wanneer u graag nog wilt kijken naar een andere fiets, zoals deze Giant Fastroad, Giant Contend of Giant Fathom.

Hier vindt u alle hybride fietsen in het assortiment van Rijwiel Cash en Carry.

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.