De Yepp kinderzitje voor achterop de bagagedrager, die bekend staan om de veiligheid en het maximale comfort voor uw kind, kunt u op twee manieren bevestigen. Het Yepp Maxi. zitje kunt u eenvoudig monteren op uw bagagedrager door middel van het Easyfit systeem of met een zadelpenadapter aan uw zadelpen. Dit laatste is raadzaam indien u geen of een minder stevige achterdrager heeft.

Gebruik de Yepp Maxi. Easyfit

Het woord ‘Easyfit’ zegt het al. De montage is eenvoudig en zonder te veel gereedschap te monteren en te demonteren. U monteert de Maxi Easyfit op alle bagagedrager met een Easyfit-window. Veel moederfietsen hebben standaard zo’n drager. Met een paar klikken heeft u uw nieuwe Yepp kinderzitje bevestigd en direct klaar om te fietsen. Mocht u nu wel een drager hebben die ca. 25kg kan dragen maar geen Easyfit-window hebben, kunt u een Easyfit drager gebruiken. Deze bevestigt u op uw bagagedrager. De montage van De Maxi. gaat vervolgens op dezelfde manier als op een Easyfit-window-drager. ‘Klik, draai, klik!’

De Yepp Maxi. met zadelbuis-bevestiging

De zadelbui-adapter maakt u eenvoudig vast op het frame net onder het zadel. De adapter is geschikt voor zadelbuizentussen de 28 en 40 mm. Let op! Bij montage op een damesfiets kunt u het beste het zadel er even afhalen (zie instructievideo).

De zadelbuis-adapter zit altijd bij het de Yepp Maxi. Zadelbuis. U hoeft deze er niet extra bij te kopen. Een tweede adapter is overigens wel handig voor een tweede fiets. U hoeft dan alleen het stoeltje te wisselen tussen de fietsen.

Als de adapter zit kunt u het stoeltje eenvoudig op de adapter klikken, verstellen en vastdraaien. Bovendien kunt u hem ook ‘locken’ met een sleuteltje.

Bekijk hier de verschillende kleuren Yepp Maxi. kinderzitjes in ons assortiment.

Instructievideo’s

Yepp Maxi Easyfit met Easyfit-window
Yepp Maxi Easyfit zonder Easyfit-window
Yepp Maxi Zadelbuis op een herenfiets
Yepp Maxi Zadelbuis op een damesfiets