Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Kunnen we je helpen met je keuze?

  Je kunt heel eenvoudig rechtsonder in beeld een livechat openen of bellen naar 040-2950198

  Contact

  Loopfiets

  Waarom een loopfietsje kopen? Als u een loopfietsje als speelgoed koopt voor uw kind heeft dat verschillende voordelen. Uw kind leert namelijk sturen, rijden en stoppen. Ook ontwikkelt uw kind bij het gebruiken van een loopfietsje zijn of haar evenwichtsgevoel en krijgt uw kind het eerste gevoel voor snelheid, afstand en ruimtelijk inzicht. Een lo Toon meer

  Prijs

  -
  0 Producten

  Geen producten gevonden...

  Waarom een loopfietsje kopen?

  Als u een loopfietsje als speelgoed koopt voor uw kind heeft dat verschillende voordelen. Uw kind leert namelijk sturen, rijden en stoppen. Ook ontwikkelt uw kind bij het gebruiken van een loopfietsje zijn of haar evenwichtsgevoel en krijgt uw kind het eerste gevoel voor snelheid, afstand en ruimtelijk inzicht. Een loopfietsje koopt u om de motoriek van uw kind spelenderwijs te trainen. Daarnaast heeft uw kind zijn of haar eerste voorbereiding op een echte fiets.

  Loopfiets merken bij Rijwiel Cash en Carry

  Bent u op zoek naar een leuk loopfietsje als speelgoed voor uw kind? Dan kunt u bij Rijwiel Cash en Carry terecht voor loopfietsen van topmerken zoals Alpina, Kawasaki, Cortina Lief en Loekie. Bent u op zoek naar een stoere loopfiets voor uw zoontje? Dan is de Kawasaki loopfiets misschien iets voor u. Dit is een loopfiets met een stoer design vergelijkbaar met de bekende motoren van Kawasaki. Ook kunt u hier een bijpassende Kawasaki kinderhelm bijkopen. Dit kunt u doen voor extra veiligheid voor uw zoon en natuurlijk om uw zoon eruit te laten te zien als een echte motorracer. Bent u eerder op zoek naar een loopfiets zonder motordesign voor uw zoon of dochter dan kunt u eens kijken bij de Alpina of Cortina loopfietsen. 

  Veiligheid van een loopfietsje

  Wanneer u denkt aan een loopfiets vraagt u zich natuurlijk af of een loopfiets veilig is voor uw jonge kind. In Europa is het zo dat alle loopfietsen die verkocht worden ongeacht hun herkomst moeten voldoen aan de wetseisen die worden gesteld aan speelgoed. Dit kunt u zien aan de CE-markering op de loopfiets. Bij Rijwiel Cash en Carry is een loopfiets 2 jaar een fietsje waar geen hoeken, punten of scherpe randen aan zitten. Ook is de loopfiets 2 jaar erg stevig en bestaat het loopfietsje uit zeer weinig onderdelen. Dit zorgt ervoor dat als u een loopfietsje bij Rijwiel Cash en Carry koopt u ervan uit kunt gaan dat het veilig is voor uw kind ouder dan 1 jaar oud.  Als voorbeeld geven we u de Alpina Brave. Dit is een mooi en stoer loopfietsje voor jongens en stoere meiden.

  Bekijk nu alle loopfietsen en kinderfietsn online of kom naar de Rijwiel Cash en Carry winkel in Eindhoven! Indien gewenst kan uw kind ook een eerste proefritje maken.

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking