Sparta Pick-Up Plus

De Sparta Pick-Up Plus: no-nonsense stadsfiets

De Sparta Pick-Up Plus is een model van de Nederlandse fietsenbouwer Sparta dat doorgaat waar de Sparta Pick-Up gestopt is. Met extra brede banden en een aluminium frame is de Sparta Pick-Up Plus nog steviger en stabieler gebouwd dan zijn kleinere broertje is. Qua design is de Sparta Pick-Up Plus vanzelfsprekend gebaseerd op de oude Nederlandse transportfietsen die de laatste jaren aan een heuse heropleving toe zijn. Als u transportfiets hoort weet u het al: de Sparta Pick-Up Plus beschikt over zowel een voor- als achterdrager om zonder problemen grote hoeveelheden te transporteren mocht u dat wensen.

Sparta Pick-Up Plus: transport en stads

Daarbij is de oude transportfiets in het moderne jasje van de stadsfiets gestoken. Het design is heerlijk retro met ook een aloud mat kleurenpalet maar dan wel met moderne materialen en lijnen. De Sparta Pick-Up Plus beschikt over een dubbele standaard om omvallen bij parkeren tegen te gaan en heeft ook een stuurblokkering om gevaarlijke situaties nog voor hun ontstaan te vermijden. Daarbij kunt u net als bij de gewone Pick-Up de Plus aanpassen aan uw eigen stijl aan de hand van bijvoorbeeld een leuke mand of een stevige krat te monteren op de voordrager.

Sparta Pick-Up Plus: technisch

In tegenstelling tot zijn kleine broertje heeft de Sparta Pick-Up Plus een aluminium frame en geen stalen. Het model is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en kan drie of zeven versnellingen hebben. Er is zowel een dames als een herenversie en het frame is in zowat alle maten en gewichten te verkrijgen. Beide lampen werken op batterijen die gemakkelijk vervangen kunnen worden en de fiets remt via rollerbrakes. Kortom: als u op zoek bent naar de ideale stadsfiets die u desondanks toelaat heel wat gewicht mee te zeulen dan is de Sparta Pick-Up Plus de fiets voor u.

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.