Giant Ultimo

Giant Ultimo stadsfiets

Er zijn veel verschillende Giant Ultimo 2020 modellen. Stuk voor stuk ideaal voor woon-werkverkeer. Of je nou korte, lange ritjes of zelfs toertochten maakt. Dit komt omdat de Giant Ultimo stadsfiets een werkpaard en luxepaard in één is. Comfort is gecombineerd met goede prestaties en deze stadsfiets is nu leverbaar in zowel dames- als herenuitvoeringen. Als we de Giant Ultimo zouden moeten omschrijven dan komt de Giant Ultimo neer op een betrouwbare stadsfiets die verleidt tot het ultieme fietsplezier!

Giant Ultimo 1 2020

De Giant Ultimo 1 heren en Giant Ultimo 2 heren zijn fietsen binnen de Ultimo-serie die een uitstekende  prijs-kwaliteitverhouding heeft met een aluminium frame met ‘smooth-welded’ lasnaden. Dit model is verkrijgbaar in een dames- en herenmodel. Hulp nodig? Wij helpen je graag bij het uitzoeken van de Giant Ultimo die het beste bij je past. Voor dames is er bijvoorbeeld deze Giant Ultimo 2. Voor de heren hebben ook een aantal modellen, waaronder deze Giant Ultimo 2 damesfiets.

Verder kenmerkt de Ultimo stadsfiets zich door de soepele Shimano Nexus versnellingen, het verstelbaar stuur, het ART goedgekeurd ringslot, rollerbrake remmen en luxe zadel. Ook is het design erg hip maar is toch ook eigentijds. Ook zijn er jasberschermers aanwezig op de fietsen.
Toch op zoek naar een ander model, bekijk ook eens de: Giant Anytour assortiment en de Cortina Common.

ANWB verzekeringen

Sluit je nieuwe fietsverzekering af bij ANWB via Rijwiel Cash en Carry. Met een paar klikken is je nieuwe Giant stadsfiets verzekerd. Met een ANWB fietsverzekering is je fiets verzekerd tegen diefstal en of casco verzekerd. Los van deze goede verzekering van ANWB is het verstandig om de fiets goed vast te zetten. Gebruik, naast het vaste ringslot van de Giant Ultimo, ook een kettingslot of kabelslot en leg de fiets hiermee ergens aan vast.

Bekijk hier alle stadfietsen van Rijwiel Cash en Carry!

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.