Giant AnyTour

Giant AnyTour 2022

Giant zit niet stil met het ontwikkelen van de meest geavanceerde sportfietsen. De nieuwe serie waar we het over hebben is de Anytour. Een serie die zich speciaal richt op sportfietsen met een hoge prestatievermogen. Ook is deze lijn zeer uitgebreid binnen de sport, tour en fitness fietsen. Denk aan hybride varianten met een derailleur, heren- en damesuitvoeringen met een naafversnelling en ook, niet meer weg te denken, ebike AnyTours voor toeren en andere lange ritten. Allemaal dus toegespitst op sportief gebruik.

Giant Anytour E+ 2022 e bike

De nieuwe Giant Anytour E+ 2022 heeft een comfortabele, sportieve en zeer stille 80Nm SyncDrive Sport motor. Samen met een wijd afstembare ondersteuning en een 500wh accu kunt u optimaal genieten van lange sportieve ritten, in stilte! Verder heeft deze nieuwe AnyTour E+ een 60mm geveerde voorvork met een lock-out op het stuur. Ideaal als u in mix terrein fietst en het asfalt wisselt met off-road paden. En heeft deze ebike een uitgebreid display met vele functies, hydraulische schijfremmen, verstelbaar stuur en een accu verwerkt in het frame.

Giant Anytour 2022 modellen

 • Giant AnyTour E+ elektrische fietsen
 • Giant AnyTour RS 1, RS 2 en RS 3
 • Giant AnyTour CS 1 en CS 2

Giant Anytour 2022 sportfietsen

Naast deze Anytour modellen uit collectiejaar 2022 hebben we binnen de categorie van X-road en vergelijkbare tourfietsen ook de Giant Escape, Giant TCX, Giant Fastroad, Giant Toughroad, Giant Roam en de Giant Anyroad. Allemaal modellen voor de sportieve recreant die met een high end, kwalitatief goede sportfiets wil presteren op hoog niveau. Ook voor forenzen die net wat verder moeten reizen zijn deze Giant fietsen enorm geschikt. Ook met elektrische ondersteuning zijn ze verkrijgbaar. Denk eens aan de Giant Quick E, Giant AnyTour E+, Giant Explore E+ en Giant Toughroad E+.

Overige Giant Ebikes

Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

3 Items

per pagina
 1. Giant Anytour CS 3 Heren 2021
  Vanaf € 899,00
 2. Giant Anytour CS 2 Heren 2021
  Vanaf € 1.199,00
 3. Giant Anytour CS 1 Heren 2021
  Vanaf € 1.199,00
Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

3 Items

per pagina