Giant Revel

Giant Revel

Met een nieuwe Giant Revel 29 inch heb je een topmountainbike voor een goed betaalbare prijs. Trap jezelf naar de nummer 1 positie met de vernieuwde 29 inch wielen. Een langere aftsand met een relatiefweinig aantal trapbewegingen. Ideaal voor de wat langere afstanden. Moet je toch een stuk naar het bos fietsen dan is een MTB met deze grotere maat echt een goede optie. Bekijk hier de Giant Revel 29 1 en de Giant Revel 29 2.

Techniek van de Giant Revel

De nieuwe 29 inch wielen hebben een betere 'rolover'. Ofwel, je gaat gemakkelijker over verschillende obstakels dan bijvoobeeld een 26 inch MTB. Het totale frame is net wat langer dan een MTB met een kleinere wielmaat. Zorg er dus voor dat u met het bepalen van de framemaat rekening houdt met een langer frame. Een aluminium lichtgewicht frame wel te verstaan. Een stevig frame dat tegen een stootje kan. Net wat u verwacht van Giant!

Giant Revel Alternatief

Van de weg af en de bossen in. Of de duinen, bergen enz. Voor elke offroad terrein is de Giant Revel. Is de Giant Revel nu niet helemaal de fiets die u zoekt? Bekijk dan het alternatief, ofwel de Giant Fathom of de Giant ATX. Ook deze modellen zijn uitgevoerd met een stevige voorvork en uitstekende Shimano onderdelen. Kijk hieronder voor de verschillende modellen.

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.