Giant Liv Rove

Live Rove is onderdeel van Giant serie

Giant is al jaren de fabrikant van deze serie all round fietsen. De Rove is duidelijk voor dames ontwikkeld. Je ziet dit onder meer aan de frame geometrie, aan het zadel en aan het stuur. En als je het al niet zou zien, dan voel je het meteen wanneer je als dame op deze fiets stapt. Bij de Rov profiteer je van de snelheid en wendbaarheid van een racefiets, maar dit is dan wel gecombineerd met een comfortabele zit en een vlak stuur. Je zit bij deze fiets namelijk rechtop.

Geschikt voor elke ondergrond en locatie

Ben jij echt een sportieve allrounder en fiets je dan hier en dan daar? Normale fietspaden zijn meer uitzondering dan regel en het liefst kies je voor een forse klim? Dan kun je met deze Giant damesfiets uitstekend uit de voeten. Hij is namelijk bijzonder veelzijdig en geschikt voor vrijwel iedere ondergrond. Ook bospaden zijn prima te nemen met deze Liv Rove. Zoek je echter een comfortabele maar tegelijkertijd sportieve fiets om naar je werk te rijden, dan komt dit model ook zeker in aanmerking.

Check ook eens de herenvariant. Dat is namelijk de Giant Roam.

Geschikt voor vrijwel elke gebruiker

Deze fiets is ideaal voor mensen die zoeken naar een forensenfiets, een fitnessfiets of een recreatieve fiets. Er is bij het produceren van deze Liv gebruik gemaakt van de Liv 3F-ontwerpfilosofie. De fiets is dan ook geconstrueerd met een lichtgewicht ALUXX-Grade aluminium frame met een extra lage opstaphoogte. Dit geeft meteen een extra gevoel van vertrouwen ook als je nog niet veel ervaring hebt met de wat sportievere fietsen. De fiets is bijzonder stabiel en heeft een soepele geveerde voorvork. Wil je efficiënter rijden op verharde wegen, dan kun je hem blokkeren. Fiets je echter op onverharde paden, dan zet je hem juist open.

Liv Rove biedt veel bandenvrijheid

Neem jij het liefst noppenbanden, dan zijn deze uitstekend te monteren op de Liv Rove. Tenslotte profiteer je bij deze fiets nog van een breed versnellingsbereik. De aankoop van deze Rove garandeert je dan ook ontelbare uurtjes fietsplezier.

Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

5 Items

per pagina
 1. Giant Liv Rove 1 Disc 2021
  Vanaf € 949,00
 2. Giant Liv Rove 2 Disc 2021
  Vanaf € 649,00
 3. Giant Liv Rove 3 Disc 2021
  Vanaf € 599,00
 4. Alpina Cargo 18 inch Provence Blue Matt Meisjes 2020
  € 269,00
 5. Alpina Cargo 16 inch Provence Blue Matt Meisjes 2020
  € 259,00
Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

5 Items

per pagina