Giant Liv Rove

Giant Liv Rove

Giant is al jaren de troste fabrikant van de Giant Liv serie. Deze fietsen worden speciaal gemaakt voor en door vrouwen. De gloednieuwe Giant Liv Rove is een veelzijdige fiets waarmee u op vrijwel elke ondergrond uit de voeten kan. Of het nu een hoofdstraat is, een zijstraat of een bospad. Je keuzes zijn oneindig met de Liv Rove 1 DD Disc 2018. Giant produceert verschillende fietstypen en onder elk type verschillende modellen neem bijvoorbeeld de giant Liv Allure, Giant Liv Beliv, Giant Liv Tempt en nog veel meer kortom voor iedereen de perfecte fiets.

Liv Rove bij Rijwiel Cash en Carry

Bij ons kunt u terecht voor de Giant Liv Rove 2018. Wij verkopen het gehele assortiment van de giant Liv serie. U kunt natuurlijk ook langs komen in onze winkel te Eindhoven, hier staat een kop koffie voor u klaar en een vakkundig team voor het beste advies. Voor vragen en advies kunt u ook op de site in de live chat terecht of telefonisch. Als u het gehele bestel proces heeft doorlopen dan leveren wij de fiets op de afgesproken datum en tijd, wij leveren altijd 100% rijklaar zodat u onmiddellijk kunt genieten van uw nieuwe aanwinst.

De Live Rove Alleskunner

De Liv Rove 1 Disc DD 2018 is een echte allrounder. Het is de ideale keuze voor de beginnende fietsers die op zoek zijn naar een fitness, recreatieve of forensenfiets. Volgens de 3F-ontwerpfilosofe van Giant is er een uitermate lichtgewicht ALUXX aluminium frame ontworpen. Het voordeel van een Giant Liv Rove is dat de Rove ten opzichte van andere modellen een extra standover-hoogte heeft voor stabiliteit en vertrouwen. Bent u geïnteresseerd in de Giant Liv Rove of een andere fiets dan bent u van harte welkom in onze winkel voor een gratis proefritje. Bent u al om? Bestel dan vandaag nog uw fiets voor de snelste levering!

Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

5 Items

per pagina
 1. Giant Liv Rove 1 Disc 2021
  Vanaf € 899,00
 2. Giant Liv Rove 2 Disc 2021
  Vanaf € 599,00
 3. Giant Liv Rove 3 Disc 2021
  Vanaf € 549,00
 4. Alpina Cargo 18 inch Provence Blue Matt Meisjes 2020
  Normale prijs € 269,00 Speciale prijs € 239,00
 5. Alpina Cargo 16 inch Provence Blue Matt Meisjes 2020
  Normale prijs € 259,00 Speciale prijs € 229,00
Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

5 Items

per pagina