Giant Full E+

Giant elektrische fietsen

Tegenwoordig staat het beschermen van het milieu hoog in het vaandel bij de meeste. Ook bij Giant, zij doen er alles aan om met de nieuwste technologieën hier een steentje aan bij te dragen. Giant doet dit door het produceren van kwalitatief hoge E-bikes. Deze fietsen kunnen co2 uitstoot gevende brommers vervangen en zo voor een beter milieu strijden. Daarnaast blijft men in beweging op een elektrische fiets. Giant staat bekend om hoogwaardige kwaliteit, het beste fietsplezier en comfort dat zien we zeker terug in de elektrische fietsen van Giant.

Giant elektrische modellen

Giant heeft meer ervaring op het gebied van E-bikes. Giant heeft verschillende modellen op de markt zo heeft iedereen een model wat bij zijn/haar situatie past. Nu ook bij Rijwiel Cash en Carry kunt u terecht voor alle elektrische modellen van Giant.  Dit zijn 4 modellen namelijk: Giant Prime, Giant Elegance, Giant Dirt E, de Giant Ease E, Giant Full E en meer. Voor het volledige aanbod aan Elektrische fietsen kunt u terecht op onze site.

Giant Full E+

Nu een elektrische mountainbike van Giant bij Rijwiel Cash en Carry. Bespaar met de Giant Full E+ energie op een klim door motorische ondersteuning van deze gloednieuwe full suspension e-bike. Deze elektrische mountainbike beschikt over 140mm voorvering en 130mm achtervering. Hierdoor geniet u van soepel rijgedrag op een flinke daling en een power boost op een steile klim! De SyncDrive middenmoter is erg compact verwerkt in het frame, maar toch is deze middenmoter zeer krachtig ondanks dat hij erg compact is.

E-bikes bij Rijwiel Cash en Carry

Naast de spectaculaire Giant Full E+ kunt u ook voor alle andere modellen e-bikes van Giant bij ons terecht, maar ook voor andere merken natuurlijk. Online kunt u ons gehele assortiment elektrische fietsen bekijken, maar u kunt ook langs komen in onze winkel te Eindhoven aan de Tongelresestraat 250. Ook voor vragen of advies kunt u bij ons terecht zowel telefonisch als online op onze site. Wilt u een gratis proefritje maken komt u gerust langs, de koffie staat klaar ! 

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.