Giant Argento kopen bij Rijwiel Cash en Carry

Kijk ook eens naar de Giant Argento

Een lichte en comfortabele fiets, geschikt voor korte ritjes naar werk of school èn langere recreatieve tochten. Zo zou je de Giant Argento in een notendop kunnen omschrijven. De kwalitatief hoogwaardige afwerking van het frame geven de Giant Argento 2 een sportief uiterlijk. Geholpen door de verstelbare stuurpen stelt u de zithouding dusdanig af dat deze voor u het comfortabelst is. Zo rijdt u op een sportieve fiets, zonder dat u de tijdrithouding van Tom Dumoulin hoeft in te nemen bij het fietsen. Bekijk hier de Giant Argeno 1 2017 in een damesuitvoering. 

Remmen nog nooit zo veilig

De 24 versnellingen van Shimano maken de Giant Argento bruikbaar voor elk type fietstocht: drukke fietspaden in de stad, lange vlakken stukken op het platteland of terreinen waarop u regelmatig ‘heuveltje op, heuveltje af’ gaat. De fiets heeft een voorvork die meeveert, waardoor u niet bang hoeft te zijn voor hobbeltjes en kuiltjes in het wegdek. Remmen is dankzij de hydraulische velgremmen van Magura een verademing. U staat meteen stil, zonder dat u hoeft te vrezen voor valpartijen. De bagagedrager kunt u gebruiken om uw fietstas aan te bevestigen. Voor kinderzitjes is deze bagagedrager minder geschikt.
De Giant Argento RS4 is nu extra voordelig geprijst!

Laat die regen- of sneeuwbui maar komen

Lekker snel naar het werk? Of een ontspannen toertocht met flink wat kilometers voor de boeg? Met deze fiets bent u op alles voorbereid. Zelfs wanneer u onaangenaam verrast wordt door een flinke regen- of sneeuwbui, staat deze fiets zijn mannetje.

Op zoek naar een alternatief? Bekijk dan de Giant Anytour 2022 of onze stadsfietsen.

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.