Giant Anyroad

Giant Anyroad voor iedereen

Altijd al een fiets willen hebben, waar u alles mee kunt doen? Lekker sportief een stuk fiets met vrienden, of genieten van de schitterende natuur? De naam zegt het: De Anyroad is gemaakt voor verschillende takken van sport. Dit veelzijdige model kan je gebruiken op gladde wegen, ruwe wegen, zon of in de regen. De Giant Anyroad kan het allemaal!

Giant Anyroad alleskunner

De Giant Anyroad is een zeer veelzijdige fiets uitgerust met zeer indrukwekkende specificaties. Zo is het frame gemaakt van hoogwaardige lichtgewicht ALUXX aluminium. De lagere bovenbuis zorgt voor een vertrouwenwekkend stuurgedrag, waarmee u perfect uit de voeten kan. De Anyroad van Giant heeft een breed versnellingsbereik en een gebruiksvriendelijke schijfrem systeem met speciaal ontwikkelde remhendels. Kortom de Giant Anyroad is een allround kampioen!

Giant Anyroad modellen

De Giant Anyroad is verkrijgbaar in een modellen, namelijk de Giant Anyroad 2. Het verschil tussen beide modellen zit hem vooral in de afmontage. Zo heeft de Giant Anyroad 2 18 versnellingen van Shimano Sora en een advanced-grade composite voorvork.
Is de Anyroad toch niet helemaal hetgeen waar u naar op zoek bent, kijk dan ook eens naar de Giant Fastroad en Giant Fastcity!

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.