BSP la scala

BSP La Scala Fietsen

Al jaren zijn wij trotse dealer van het oer-Hollandse fietsenmerk BSP. Dit gaar natuurlijk gepaard met een reden. Uit ervaring blijkt dat veel consumenten een Nederlands product in huis halen met een Nederlands prijskaartje natuurlijk. Geef hen een ongelijk! BSP staat voor hoge kwaliteit, unieke designs en origineel en stijlvol design. BSP is een bekend fietsenmerk en produceert veel fietsen op jaarbasis, dit komt omdat BSP een populair merk stadsfietsen is. Bij ons ontvangt u altijd een standaard BSP garantie, voor de beste service! Mocht er iets aan de hand zijn met uw nieuwe BSP fiets, geen probleem met uw garantie wordt dit opgelost voor u.

BSP La scala 2022

De BSP la scala 2022 is een nieuwe moederfiets binnen de collectie van BSP. De trendy en stoere fiets is uitstekend te gebruiken als moederfiets, dankzij het verlengde frame waarmee deze fiets is uitgerust. Zonder kinderzitjes is deze moederfiets een stoere transportfiets. De voordelen van een moederfiets in combinatie met de voordelen van een transportfiets maken de BSP la scala. Deze zeer comfortabele fiets met 3 versnellingen, het zachte zadel en de handvatten is daarnaast ook extra veilig! De fiets beschikt over een dubbel standaard en een stuurslot, zodat de fiets stabiel blijft staan.
Is dit toch niet de BSP fiets die u zoekt? Neem een kijkje op onze webshop voor het volledige aanbod BSP fietsen met onder andere de BSP metropolis, BSP Bellage en nog veel meer!

BSP la scala 2022 nu bij Rijwiel Cash en Carry

Bij ons kunt u de beste service, lage prijzen en snelle levering verwachten, maar vanaf nu ook de BSP la scala. De zeer hippe BSP moederfiets is door het voordelige design erg gewild. Waar wacht u nog op! Bent u toch aan het twijfelen? De combinatie van onze klanten service en vakkundige team van monteurs staat samen iedere dag voor u klaar voor al uw vragen en adviezen. Ook voor een compleet gratis proefrit bent u van harte welkom in onze winkel op de Tongelresestraat 250, te Eindhoven.

 

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.