BSP Bellage

BSP Bellage 2022 Fietsen

Al jaren zijn wij trotse dealer van het oer-Hollandse fietsenmerk BSP. Dit gaar natuurlijk gepaard met een reden. Uit ervaring blijkt dat veel consumenten een Nederlands product in huis halen met een Nederlands prijskaartje natuurlijk. Geef hen een ongelijk! BSP staat voor hoge kwaliteit, unieke designs en origineel en stijlvol design. BSP is een bekend fietsenmerk en produceert veel fietsen op jaarbasis, dit komt omdat BSP een populair merk stadsfietsen is. Bij ons ontvangt u altijd een standaard BSP garantie, voor de beste service! Mocht er iets aan de hand zijn met uw nieuwe BSP fiets, geen probleem met uw garantie wordt dit opgelost voor u.

BSP Bellage 2022

De BSP Bellage 2022 is een comfortabele fiets, met deze stadsfiets kan u heerlijk op pad. Ideaal voor dagelijkse ritjes naar uw werk, voor de boodschappen of voor een heerlijke fietstocht ter ontspanning uiteraard. Dankzij de Shimano Nexus 7 schakelnaaf rijdt u comfortabel in alle omstandigheden. De BSP Bellage is uitgerust met een verende voorvork, ergonomische handvatten, verende zadelpen en nog veel meer! Uiteraard heeft ook deze BSP een zeer strak design. Daarnaast zitten alle kabels verwerkt in het frame van de fiets, hierdoor is er weinig onderhoud nodig! Bent u nieuwsgierig geworden naar de BSP collectie? Bekijk dan nu op onze webshop het volledige aanbod BSP fietsen. Andere populaire modellen van BSP zijn bijvoorbeeld: BSP Metropolis, BSP oma comfort en nog veel meer.

BSP Bellage nu bij Rijwiel Cash en Carry

Bij ons kunt u de beste service, lage prijzen en snelle levering verwachten, maar vanaf nu ook de BSP Bellage. De zeer strakke BSP Stadsfiets is door het onderhoudsarme design erg gewild. Waar wacht u nog op! Bent u toch aan het twijfelen? De combinatie van onze klanten service en vakkundige team monteurs staat samen iedere dag voor u klaar voor al uw vragen en adviezen. Ook voor een compleet gratis proefrit bent u van harte welkom in onze winkel op de Tongelresestraat 250, te Eindhoven. 

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.