Alpina Curve kinderfiets

Alpina Curve kinderfiets

Als uw kind klaar is voor het serieuze fietswerk, dan is de Alpina Curve een geschikte fiets hiervoor. Deze Alpina fiets is vooral voor kinderen tussen 8 en 12 jaar. Deze Alpina fiets heeft alles wat uw kind nodig heeft om langere afstanden te kunnen fietsen. Zowel de Alpina Curve meisjesfiets als de Alpina Curve jongensfiets. Als uw kind een goede schoolfiets nodig heeft, is de Alpina Curve zeer geschikt. De fiets heeft een volwassen uitstraling en heeft een licht aluminium frame. Ook heeft de Alpina Curve handremmen voor en achter en een terugtraprem. Met de Shimano versnellingen heeft u een kwalitatief goede fiets te pakken.

Alpina Curve meisjesfiets

De Alpina Curve meisjesfiets is een mooie fiets voor uw dochter die bijvoorbeeld naar school of sport moet fietsen. Door het sterke AXA slot heeft u veel minder kans dat de fiets gestolen wordt. Als voorbeeld geven we u de Alpina Curve 24 inch meisjesfiets en de Alpina Curve 26 inch meisjesfiets. Het aluminium frame is licht, maar ook zeer sterk, zodat het veel kan verdragen. Op de achterdrager met snelbinders van de Alpina Curve kan bijvoorbeeld de sporttas vervoerd worden.

Alpina Curve jongensfiets

Speciaal voor de jongens heeft Alpina Curve ook een aantal zeer stoere jongensmodellen. Vriendjes zullen onder de indruk zijn als uw zoon met deze Alpina Curve voor de dag komt. Door de Shimano Nexus 3 versnellingen kan hij snel accelereren naar de topsnelheid. Als voorbeeld geven we u de Alpina Curve 24 inch jongensfiets en de Alpina Curve 26 inch jongensfiets. Deze Alpina fiets is dus geschikt voor elke stoere jongen vanaf 8 jaar!

Bij Rijwiel Cash en Carry kunt u deze fiets bestellen. De fiets wordt bijna 100% rijklaar geleverd. Als extra service biedt Rijwiel Cash en Carry gratis levering aan!

Is de Alpina Curve of Alpina Brave niet de juiste kinderfiets voor uw kind? Bekijk dan het volledig assortiment kinderfietsen van Rijwiel Cash en Carry online of kom eens langs in onze winkel in Eindhoven!

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.