Sparta Moederfiets

Sparta fietsen bij Rijwiel Cash en Carry

Als u op zoek bent naar een fiets dat kwalitatief goed en vertrouwd is komt u vanzelfsprekend uit op fietsen van Sparta. Dit komt omdat Sparta al sinds jaar en dag fietsen maakt en daardoor veel ervaring heeft met het produceren van kwalitatief goede fietsen. Ook is Sparta hierdoor erg bekend waardoor u zeker weet dat uw fiets goed is. Rijwiel Cash en Carry heeft vanwege het feit dat Sparta zoveel ervaring en bekendheid heeft speciaal voor u fietsen van het merk Sparta in het assortiment. Zo hebben wij ook de Sparta moederfiets! Een Sparta moederfiets koopt u als u meerdere kinderen wilt vervoeren op een comfortabele en veilige manier. Deze veilige en comfortabele moederfietsen vindt u bij Rijwiel Cash en Carry tegen hoge kortingen met 100 % garantie en rijklare levering!

Sparta moederfiets kopen

Wanneer u op zoek bent naar een Sparta moederfiets komt u uit op de Sparta Amazone 4 Life. Dit is een geweldige Sparta moederfiets dat erg multifunctioneel is, 5 versnellingen heeft en verkrijgbaar is in twee mooie kleuren. Deze fiets is niet alleen te gebruiken als moederfiets maar kan in een handomdraai ook nog eens gevormd worden tot stoere dames stadsfiets. De Sparta moederfiets is erg robuust en veilig door de dubbele standaard, dichte kettingkast, jasbeschermers en stuurslagbegrenzer. Hierdoor kan u uw boodschappen en of kinderen met een gerust hart op de fiets zetten!

Andere merken moederfietsen

Hebt u de Sparta moederfiets bekeken en is dat toch net niet wat u precies wil hebben? Bekijk dan ook eens de Cortina Roots Transport bij Rijwiel Cash en Carry om te zien of uw voorkeur erbij zit!

Koop uw Sparta moederfiets nu online bij Rijwiel Cash en Carry of kom naar de winkel in Eindhoven! Indien gewenst kan u hier ook een proefrit komen maken.

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.