Sparta Kinderfiets

Sparta kinderfiets: keus genoeg!

De kinderfietsen van Loekie zijn geschikt voor kinderen tot een jaar of zeven. Is uw kind daarna toe aan een grotere fiets? Bekijk voor uw zoon bijvoorbeeld eens de Loekie Booster!  Dan zijn Sparta kinderfietsen een prima keus. Bij dit bedrijf weten ze wat er in de mode is, waardoor hun modellen er altijd hip en opvallend uitzien. Uiteraard verliezen ze daarbij de kwaliteit en de veiligheid van uw kind niet uit het oog. Op een Sparta kinderfiets steelt uw kind de show en fiets hij of zij met het grootste gemak de kilometers weg!

Loekie kinderfiets: welke maat is goed?

We horen vaak dat het lastig is om te beoordelen welke maat fiets het beste bij het kind past. Toch is het niet ingewikkeld om dit vast te stellen. Bij fietsmaten wordt gerekend met de grootte van de wielen van de fiets. Hierbij wordt geteld in inches. Wilt u weten welke Sparta kinderfiets (of ander merk fiets) geschikt is voor uw kind? Kijk dan naar de kledingmaat van uw kind. Heeft hij of zij een kledingmaat 134-140? Dan is een Sparta kinderfiets met maat 24 inch het best passend. Heeft uw kind kledingmaat 145-158? Dan past een 26 inch het beste.

Sparta kinderfiets: jaren fietsplezier

Net als voor de fietsen van Loekie geldt ook voor de Sparta kinderfietsen: deze fietsen gaan gegarandeerd jarenlang mee, door het gebruik van de beste materialen. Ook op het gebied van veiligheid wordt er niet bezuinigd. Elke Sparta kinderfiets heeft een veilig slot, verlichting voor en achter en reflectoren in de wielen en op de trappers. Zo slaat u twee vliegen in een klap: uw kind is blij met die prachtige fiets, en u kunt uw kind met een gerust hart veilig laten fietsen!

Bekijk ook eens de Alpina kinderfietsen als u bij Loekie en Sparta toch niet helemaal vindt wat u zoekt.

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.