Sparta Mojo

De Sparta Mojo: strak design, super praktisch

De Sparta Mojo is een van de fietsen van Sparta uit hun assortiment echte Hollandse transportfietsen. Natuurlijk dienen de transportfietsen van vandaag de dag meer te zijn dan enkel praktische middelen om eender wat te kunnen transporteren: u wilt er ook op gezien mogen worden. Dat kan gelukkig op de Sparta Mojo met 3 versnellingen dat zich laat opmerken door het strakke design en de rechte lijnen aangebracht op het retro ontwerp van de transportfiets. De two-tone banden zijn hierbij de kers op de taart. De Sparta Mojo beschikt over een voor- en achterdrager. De voordrager is overigens relatief smal zodat u nooit een probleem hebt om uw Sparta Mojo geparkeerd te krijgen.

Sparta Mojo: technisch

De Sparta Mojo heeft een sterk aluminium frame en een handige tweebeenstandaard voor veilig te parkeren zonder het gevaar van omvallen. De stuurblokkering maakt het geheel af en de fiets uitermate stabiel. De Sparta Mojo is verkrijgbaar in verschillende versies met 3 of met 7 versnellingen en zowel in een dames- als in een herenuitvoering. Liever een elektrisch model? Ook dat is mogelijk. De voor-en achterlampen werken op batterijen die gemakkelijk te vervangen zijn. Kortom: de Sparta Mojo is een fiets waarmee u zonder probleem de baan mee op kan.

Sparta Mojo alternatieven

Is de Sparta Mojo tovh niet het model waarnaar u op zoek bent? Kijk dan ook eens naar de Giant Triple X modellen. Deze transportfietsen zijn net als de Sparta Mojo te verkrijgen in een 3 versnellingen en een 7 versnellingen uitvoering.

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.