Sparta Emotion Elektrische fiets kopen

Voordelige Sparta E-motion elektrische fietsen bij Rijwiel Cash en Carry

Als we het hebben over de Sparta E-motion elektrische fietsen dan kunnen we u in eerste instantie duidelijk maken dat dit een zeer aantrekkelijke serie is. Dit komt vooral door de goede prijs-kwaliteitsverhouding en het veelzijdige gebruik van de elektrische fiets zelf. Verder hebben de Sparta E-motion modellen het pluspunt dat u zelf de mogelijkheid hebt om te kiezen welke accu u bij de Sparta E-motion wilt. Hier zijn verschillende passende accu’s voor te kopen!
De Sparta E-motion is te verkrijgen in de Sparta M7E en de Sparta M8E.

De voordelen van de Sparta E-motion

Bij aanschaf van een nieuwe Sparta Emotion heeft u keuze uit verschillende accu modellen. De keuze hangt af van uw wens voor de actieradius. Er zijn accu’s met een inhoud tot wel 500 Wh. Bovendien zijn alle accu’s afneembaar en kunt u deze gemakkelijk meenemen om binnen op te laden. Een sterke motor? Absoluut! Alle Sparta Emotion modellen hebben een sterke voorwielmotor dat zorgt voor dat extra steuntje in uw rug tijdens het fietsen. Daarnaast zal de rotatiesensor uw trapfrequentie registreren voor een optimale communicatie naar het systeem zodat u altijd comfortabel en soepel fietst. Verder geven de Sparta elektrische fietsen met Emotion technologie eenvoudige ondersteuning op basis van uw snelheid.

Accu en actieradius van de Sparta Emotion

De actieradius van de Sparta E-motion is grotendeels afhankelijk van de grootte van e-accu. Bepaalde mensen hebben minder actieradius nodig in vergelijking met anderen. Hier heeft Sparta over nagedacht waardoor Sparta gekozen heeft om u te laten kiezen bij de Sparta Emotion modellen door te leveren met verschillende accugroottes. Op deze manier heeft u zelf de actieradius en aanschafprijs in de hand. Alle accu’s voor de Sparta Emotion elektrische fietsen zijn uitneembaar uit de achterdrager en dus overal oplaadbaar. Neem de accu mee op het terras of café tijdens een fietspauze of leg de accu aan de oplader in uw huiskamer.

De krachtige voorwielmotoren voor de Sparta E-motion

Bijna alle Sparta Emotion fietsen zijn uitgerust met een voorwielmotor, denk hierbij aan de Sparta Regular E. De nieuwste modellen hebben soms ook de stabiele middenmotor. De voorwielmotor is klein, licht en behoorlijk stil. Doordat de voorwielmotor klein is valt deze niet op en kunt u uw fiets ook zonder al teveel moeite meenemen op een fietsendrager.

Een Sparta Emotion kopen

Zeker als u voor het eerst een elektrische fiets koopt is de keuze lastig. Daarom helpen wij u graag. Binnen het assortiment van de Sparta Emotion hebben we ook een aantal overjarige modellen. Denk aan de Sparta Emotion X2 in een damesuitvoering en met de accu in de kettingkast.

Bekijk ook eens alle aanbiedingen van elektrische fietsen of de E-motion variant van Giant.

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.