Mio Fietscomputers

Mio Cyclo fietsnavigatie

Mocht u nog geen ervaring hebben opgedaan met de Mio Cyclo navigatietoestellen, dan is de tijd nu aangebroken om dat wel te doen. Na de introductie van dit nieuwe merk heeft MIO Cyclo zich niet enkel bewezen als het meest gebruiksvriendelijke merk in fietsnavigatie, maar ook innovatief en vindingrijk! Bij de fietsenwinkel in Eindhoven Rijwiel Cash en Carry kunt u de MIO Cyclo komen bekijken en natuurlijk voordelig aanschaffen.

Betrouwbare fietsnavigatie van Mio bij Rijwiel Cash en Carry

Maak kennis met de verschillende MIO Cyclo toestellen, van de 100 series fietscomputers, via de nieuwe en zeer complete 310 en 315 toestellen tot de sportieve 500 series. Bekijk bijvoorbeeld de Mio Cycle 505 serie fietscomputer. Deze eenvoudig te gebruiken toestellen bieden toegevoegde waarde voor iedereen die van fietsen houdt. Van eenvoudig navigeren van punt A naar punt B of het volgen van eigen voorkeursroutes. De turn-by-turn navigatie van de 300 en 500 series leidt u moeiteloos en geeft elke instructie aan met een duidelijk geluidsignaal. Daarnaast hebt u de informatie zoals tijd, snelheid, afstand, hoogte, calorieverbuik en nog veel meer overzichtelijk bij de hand, zowel tijdens als na de vele fietstochten. De MIO Cyclo series maakt navigeren en ervaringen delen eenvoudig en voldoet aan alle eisen van de recreatieve of sportieve gebruiker.

De fietsnavigatie specialist Rijwiel Cash en Carry maakt het u wel heel makkelijk met de MIO Cyclo. Mio Cyclo Explore More! De verschillende MIO modellen zijn bij uitstek geschikt voor toertiochtjes op een Racefiets, Mountainbike, E-bike of Trekking fiets!

Check hieronder onze Mio-producten.

 

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.