Giant TCX Sportfiets

All-round terrein racefietsen

Bent u opzoek naar een heren cyclocrossfiets en u bent opzoek naar prestatie en de nieuwste technologieën toegepast op uw cyclocrossfiets dan bent u bij Giant aan het juiste adres. Giant heeft hiervoor de Giant TCX modellen ontwikkelt. Om kwaliteit draait het bij deze modellen, hier vindt u geen hippe kleuren maar op prestatie gerichte fietsen. Dankzij de zeer sterke afwerking, het superlichte frame en de diverse technische innovaties van de Advanced Pro 2 orange, SLR2 Black en de SLR 2 HRD maakt de TCX lijn de perfecte match met de fanatieke fietser. De Giant TCX zijn van alle markten thuis. Krappe CX-parkoersen of brede gravel- en zandwegen, deze lichtgewicht en uiterst veelzijdige crossmachines kunnen het allemaal.

Racefietsen

Deze Heren racefietsen zijn gebouwd voor lange afstanden met hogere snelheden. Vandaar dat deze racefietsen zijn uitgerust met hydraulische remmen, dit zijn de krachtigste remmen van dit moment welke ook nog eens goed te doseren zijn. Daarnaast zijn deze heren racefietsen uitgerust met hoge versnellingen. De Giant TCX Advanced Pro 2 orange beschikt over 11 versnellingen, de Giant TCX SLR 2 Black beschikt over 22 versnellingen en de SLR 2 HRD beschikt over 20 versnellingen.

Giant TCX onderdelen met kwaliteit

De TCX modellen zijn top cyclocrossfietsen, ze bestaan uit de beste onderdelen en technologische innovaties. Hierdoor zijn de racefietsen erg reactief en zitten ze vol met kracht. De Giant TCX advanced pro 2 is handgemaakt van superlicht Advanced-grad carbon fiber, de TCX SLR 2 HRD heeft een superlicht ALUXX SLR aluminium frame en de SLR 2 Black is ook met een superlicht ALLUXX SLR aluminium frame uitgerust. Daarnaast hebben alle modellen een 12 mm steekassen voor en achter. Dit zorgt voor een vertrouwde en soepel aanvoelend rijgedrag op verschillende soorten terrein.

Nu Giant TCX heren racefietsen bij de fietsenwinkel van Eindhoven

Nu bij Rijwiel Cash & Carry de Giant TCX lijn verkrijgbaar met een levenslange frame garantie! Kom naar een van onze winkels en maak een gratis proefrit op deze ideale fiets voor de forens. De Giant TCX collectie is ideaal voor langere afstanden en een comfortabele snelle rit. De crosshybride fietsen van Giant TCX zijn zeker een proefritje waard. Ook voor onderdelen van deze en andere racefietsen kunt u bij ons terecht. Bent u opzoek naar vergelijkbare producten komt u gerust langs of neem een kijkje op onze site. Wilt u een gratis proefrit maken neem dan gerust contact met ons op.

 

Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

8 Items

per pagina
 1. Giant TCX Advanced Pro 2 2021
  Vanaf € 2.699,00
 2. Giant TCX Advanced Pro 0 2021
  Vanaf € 4.999,00
 3. Giant TCX SLR 2 2020 Metallic Navy Heren
  Vanaf € 1.399,00
 4. Giant TCX SLR 1 2020 Metallic Red Heren
  Vanaf € 1.899,00
 5. Giant TCX Advanced 2020 Black Heren
  Vanaf € 2.199,00
 6. Giant TCX Advanced Pro 2 2020 Olympic Blue Heren
  Vanaf € 2.499,00
 7. Giant TCX Advanced Pro 1 2021
  Vanaf € 3.699,00
 8. Giant TCX Advanced Pro 0 2020 Gunmetal Black Heren
  Vanaf € 4.499,00
Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

8 Items

per pagina