Giant Road E+

Giant Road E+1

Geef gas met de Giant Road E+1 en neem de linkerbaan met deze levendige e-bike die gemaakt is voor rijden op de openbare weg. De Giant Road E+1 is een elektrische racefiets gemaakt om je endurance prestaties in combinatie met je avonturen op de weg opover een grotere afstand bereikbaar te maken!  Deze elektrische racefiets van Giant maakt gebruik van de krachtige Yamaha syncdrive sport motor. De wereldwijde vooruitstrevende fietskennis van Giant maakt het mogelijk dat de Giant Road E+1 heerlijk rijdt.

Een elektrische racefiets

Hier heb je nu al jaren op gewacht? Een elektrische racefiets was al tijden je droom? Met de Giant road-e is hij dan echt beschikbaar. Op deze manier is het zeer eenvoudig om je prestaties te verbeteren en je grenzen te verleggen. Profiteer van de lichte Yamaha motor in deze Giant en bepaal zelf de ondersteuningsstand tijdens het fietsen. Omdat de fiets twee accu’s heeft, kun je zeker ook langere tochten afleggen.

Klimmen met de Giant road-e

Je bent al jaren een fervent racefietser, maar steile bergen beklimmen was net niet helemaal ding? Met deze elektrische fiets gaat het je gegarandeerd wel lukken. De motor van de fiets levert 250 Watt, dus de top bereiken moet mogelijk zijn. Natuurlijk kun je zelf altijd blijven meetrappen.

Comfortabel afdalen

Vind jij het heerlijk om met je racefiets te klimmen en te dalen, dan zul je genieten van deze fiets. Niet alleen tijdens de beklimming, maar ook bij het afdalen. De frames van deze fiets zijn namelijk een stukje langer dan je gewend bent bij een gewone racefiets. De achtervorken zijn langer zodat er genoeg ruimte is voor de dikke banden. Verder is de topbuis langer en de balhoofddoek is 1,5 graad minder steil. Op deze manier heb je een vrij lange wielbasis en kun je op een prettige manier afdalen.

Handig display

Verbeter je rijervaring door middel van de functies op het display. Zo ben je voorzien van navigatiefuncties, hartslagfunctionaliteiten en een handige klok. Je kunt er voor zorgen dat de pedaalassistentie zodanig wordt aangepast dat je precies je gewenst hartslag bereikt. Ook eventuele inkomende telefoongesprekken kunnen je tijdens het fietsen bereiken. Wat dat betreft heb je met deze Giant alles bij de hand, ook wanneer je kiest voor lange tochten.

Giant Road E+1 specificaties

De specificaties van de Giant Road E+1 zijn van een hoog niveau. Het hoogwaardige ALUXX SL aluminium frame met ALUXX hydro vormgegeven voorvork zorgt voor een ideaal stuurgedrag. De Yamaha Syncdrive middenmotor heeft een koppel van 80 NM en is daarmee zeer sterk in de acceleratie. De shimano Ultegra achterderailleur zorgt voor een heerlijk schakelgedrag. Verder is de Giant Road E+1 voorzien van een 500WH uur accu waarmee u een hoge actieradius heeft!

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.