Giant Road E+

Giant Road E+1

Geef gas met de Giant Road E+1 en neem de linkerbaan met deze levendige e-bike die gemaakt is voor rijden op de openbare weg. De Giant Road E+1 is een elektrische racefiets gemaakt om je endurance prestaties in combinatie met je avonturen op de weg opover een grotere afstand bereikbaar te maken!  Deze elektrische racefiets van Giant maakt gebruik van de krachtige Yamaha syncdrive sport motor. De wereldwijde vooruitstrevende fietskennis van Giant maakt het mogelijk dat de Giant Road E+1 heerlijk rijdt.

Giant Road E+1 specificaties

De specificaties van de Giant Road E+1 zijn van een hoog niveau. Het hoogwaardige ALUXX SL aluminium frame met ALUXX hydro vormgegeven voorvork zorgt voor een ideaal stuurgedrag. De Yamaha Syncdrive middenmotor heeft een koppel van 80 NM en is daarmee zeer sterk in de acceleratie. De shimano Ultegra achterderailleur zorgt voor een heerlijk schakelgedrag. Verder is de Giant Road E+1 voorzien van een 500WH uur accu waarmee u een hoge actieradius heeft!

Elektrisch fietsen met de Giant Road E+1

Elektrische fietsen in combinatie met Giant racefietsen wordt steeds populairder. De Giant Road E+ zorgt ervoor dat u met dezelfde inspanning een verder bereik krijgt. Dus een een rit van 40 km kan zomaar een rit van 80 km worden zonder dat dit ten kost egaat van uw fysiek. De Giant Road E+ is ook uitermate geschikt voor woon-werkverkeer.
Bekijk hier ook de normale racefietsen in ons assortiment.

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.