Giant Liv Hail

Giant Liv Hail Full Suspension

Dit topmodel uit de Giant Liv serie is gebouwd om tot leven te komen bij hoge snelheden voor een enduro-rijstijl en agressief rijden. Op zoek naar het maximale? Dan is de Giant Liv Hail 1 2018 echt iets voor u! Het uiterst zorgvuldig gebouwde frame is gemaakt om aan al uw wensen te voldoen. Drift betrouwbaar door de bochten en volg de juiste lijn in snelheidsverslindende rock gardens!

Dames Mountainbike

Stevig en stabiel zijn de belangrijkste kenmerken van deze Liv ful suspension mountainbike voor dames! Het SL-Grade aluminium frame, uitgerust met een RockShox voorvork en high-end demper zorgt voor een solide fiets die in elke situatie zijn mannetje staat. De 27.5 inch wielen garanderen dat de handling wendbaar en speels is en prefect voor agressief trailrijden, enduro-races en runs in het bikepark. De andere mountainbike modellen van Liv zijn: Giant Liv Tempt, Giant Liv Obsess en als instapmodel de Giant Liv Bliss.

Liv Hail voor vrouwen

Bij Rijwiel Cash en Carry nu ook de Giant Liv Hail damesmountainbike te koop. U kunt uw fiets zowel in onze winkel aanschaffen of online via de site. Zodra u online besteld krijgt u de fiets 100% rijklaar bij u thuis geleverd, zodat u meteen kunt genieten van uw nieuwe fiets. Daarnaast staan we voor al uw vragen en reparaties klaar met een vakkundig team.

Bekijk eens ons volledige assortiment mountainbikes om de juiste keuze te maken!

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.