Giant Liv Beliv

Giant Liv Beliv

Voor en door vrouwen! De Liv Beliv is een allrounder die het beste in je naar boven haalt. De Beliv wordt ook wel omschreven als 's werelds vrouwvriendelijkste fiets. Alles aan deze fiets is gericht op comfort in combiantie met veiligheid en natuurlijk niet te vergeten veelzijdigheid. Eenmaal aan een rit begonnen op de Giant Liv Beliv, dan kan je er vanuit gaan dat het avontuur op je wacht! De Giant Liv Beliv is verkrijgbaar in drie verschillende modellen

Giant liv Beliv modellen

Met een vormgeving die volledig aangepast is aan de vrouwelijke lichaamsverhoudingen daagt de Giant Liv Beliv je uit om je grenzen te verleggen. Denk bijvoorbeeld aan de Liv Beliv 2 City, die wordt omschreven als 's werelds vriendelijkste fiets voor het verkeer. De Liv Beliv 2 heeft een speciaal ontwikkeld frame voor vrouwen en is uitgerust met state of the art onderdelen. De andere modellen in deze reeks zijn de Beliv City F, met een flatbar en de Beliv F (retro fiets).

Liv Beliv kwaliteit van Giant

De Liv Beliv 2 modellen worden gefabriceerd volgens de standaarden van Giant. Deze modiueze fiets kan je gebruiken voor ritjes in en buiten de stad. Met de iets dikkere en lekbestendige banden is geen weg onbereikbaar. De Liv Beliv 2018 heeft een lichtgewicht ALUXX-Grade aluminium frame en een ietwat sportievere zit. Twee alternatieven voor de Giant Liv beliv zijn de Giant Liv Allure en de Giant Liv Thrive.

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.