Giant Fastcity kopen bij Rijwiel Cash en Carry

Giant Fastcity bij Rijwiel Cash en Carry

De Giant Fastcity is een echte lichtgewicht stad en tourfiets van Giant. Net wat sneller en lichter dan concurrende modellen, kortom de Giant Fastcity is een waar pareltje. Dankzij de geometrie en het kwalitatief hoogwaardige frame haalt u net wat meer uit de fiets en uzelf. Wat is het heerlijk om bijvoorbeeld eens uit te waaien bij een goede fietsrit.

Verschillende Giant Fastcity modellen

De Giant Fastcity is verkrijgbaar in een zowel een naaf als een derailleur uitvoering. Vindt u het fijn om net wat lichter te kunnen fietsen en heeft u als wens wat meer versnellingen, dan is de Giant Fastcity RS1 uw fiets. Dit topmodel heeft Shimano Deore 30 versnellingen en hydraulische schrijfremmen! Mocht u 8 versnellingen voldoende vinden en wat minder onderhoud, dan komt u uit op een Giant Fastcity CS !

Giant Fastcity RS

Zoals hierboven beschreven is de Giant Fastcity RS1 het absolute topmodel uit de Fastcity serie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een schitterend ALUXX-Grade aluminiun frame met interne kabelbegeleiding. De fiets is afgemonteerd met Shimano Deore en M395 Shimano hydraulische schijfremmen. Verder is de voorvork van carbon om u nog comfortabeler te laten fietsen. Naast de RS1 is er ook nog de wat goedkopere, maar nog steeds goede Giant Fastcity RS.

Bekijk hier het volledige assortiment stadsfietsen van Rijwiel Cash en Carry!

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.