Giant Elegance

Giant Elegance ebike

Giant heeft een doorstart gemaakt met de Giant Elegance ebike. Het harde werk, toepassen van de nieuwste technologieën en de wens van de gebruiker toe te passen in deze e-bike, heeft er toe geleid dat de Giant Elegance is genomineerd voor de ebike van het jaar. Kijk eens naar de modellen Giant Elegance e+0, Giant Elegance e+2 en Giant Elegance e+1, . Het model waar het hier over gaat. De Giant Elegance e-bike is een toegankelijke elektrische fiets voor dagelijks gebruik met een krachtige 60Nm SyncDrive Yamaha middenmotor. Nu met Shimano Nexus 8 versnellingen, een 400Wh accu en met een maximale actieradius van 160 km. Dit laatste uiteraard in combinatie met de ondersteuning in de ECO-stand.

Een goede elektrische fiets kopen

Met een nieuwe Giant Elegance haalt u een topmodel in huis van een A-merk waarmee u jaren lang plezier beleeft. Sterker nog: u heeft levenslange framegarantie van Giant. U fiets dus ook met een gerust hart op uw nieuwe Giant ebike. Of dit nu op Nederlandse bodem is of de grens over, Giant laat u niet inde steek. Wij raden u altijd aan om drie maanden na aanschaf de eerste servicebeurt te laten doen. Een nieuwe elektrische fiets gaat ‘werken’ en het is raadzaam na de eerste ritten alles goed na te laten kijken en verschillende onderdelen aan te laten draaien.

Giant Elegance, de ideale e bike

De nieuwe fietsen uit de Elegance –reeks hebben een fijne lage instap. Als u niet goed te been bent is deze elektrische fiets ook voor u handig in gebruik. Doordat de fiets ook goed gecentreerd is, blijft hij ook goed in balans, ook bij op en afstappen. U ziet ook dat het frame nog mooier is afgewerkt met gladde lasnaden en bestickering.

De nieuwe Giant Elegance is een comfortabele e-bike voor dames en heren

De Elegance heeft een luxe uitstraling dat ontstaat door de matte onderkant van het frame en de gladde bovenkant van het frame. Bovendien wordt de luxe uitgebreid door het gelzadel, comfortabele handvatten en relaxte zithouding. Dit alles in combinatie met een perfect lopend elektrische ondersteuning met een muisstille Yamaha motor.

Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

4 Items

per pagina
 1. Cortina E-U4 RB3 Elegance Green Matt Dames FM
  Vanaf € 1.389,00 Normale prijs € 1.549,00
 2. Cortina U4 Transport R3 Elegance Green Matt Dames
  Vanaf € 629,00 Normale prijs € 699,00
 3. Cortina Blau ND7 Belt 2020 Elegance Green Matt Dames
  Vanaf € 899,00 Normale prijs € 999,00
 4. Cortina Blau ND7 Belt 2020 Elegance Green Matt Heren
  Vanaf € 899,00 Normale prijs € 999,00
Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

4 Items

per pagina