Giant Dirt E+

Giant Dirt E+ combineert krachtige e-bike met uitstekende offroad capaciteit

Met de sportieve Giant Dirt E+ haalt u meer uit uw off-road fietsbelevenis. Besteed uw vrije tijd op een gezonde en actieve manier en met meer mogelijkheden dan u ooit op een off-road bike heeft gehad. De Giant Dirt E+ is een gloednieuwe fiets, een van de eerste e-bikes die het mogelijk maakt de kracht van de offroad-producten van Giant te combineren met elektrische ondersteuning. Door de trapondersteuning wordt het haalbaar om trails te verkennen die normaal buiten uw mogelijkheden liggen. De Giant Dirt E+ biedt alle mogelijkheden die de offroad XC-producten bieden, met een tandje extra.

Sync Drive en EnergyPak

Door het integreren van de EnergyPak® accu en de elektrische motor behoort de Giant Dirt E+ tot een nieuwe generatie offroad bike. Hiermee kunt u het vertrouwen in een hardtail-mountainbike combineren met de extra capaciteiten die een e-bike u kan bieden. De Giant Dirt E+ is voorzien van een SyncDrive middenmotor die u direct een stevige dosis extra kracht biedt. De motor produceert een koppel van 80 Nm, een enorme prestatie, waardoor u bij alle snelheden gelijkmatige ondersteuning ontvangt.

De Giant Dirt E+ een uitgekiend model

Door de strakke geometrie en gewichtsverdeling is de Giant Dirt E+ een plezier om op te rijden en om naar te kijken. Hierdoor wordt het rijden van nieuwe trails weer interessant. Deze uitdaging wordt nog beter haalbaar door het compactere ontwerp van het accusysteem en de motor, die bovendien nog beter geïntegreerd zijn in het frame. Bekijk ook eens de Giant Road, Giant Dirt en Giant Full voor andere sportieve Giant elektrische fietsen!

Bekijk ook eens de normale Giant mountainbikes van Rijwiel Cash en Carry!

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.