Giant Attend

Giant Attend

Giant knipoogt met de Attend naar hun oude garde

Fietsengigant Giant heeft het voor elkaar gekregen om een stadsfiets in de markt te brengen die de uitstraling heeft van een mountainbike. Namelijk de Giant Attend. Met zijn robuuste en stevige frame, zijn kenmerkende dikke banden en de aflopende stang van het stuur naar het zadel, geeft de Giant Attend 2022 vooral bij de herenfietsen van dit model de stoere uitstraling die zo kenmerkend zijn voor mountainbikes.
En waar de herenmodellen een uitstraling heeft van een mix tussen een stadfiets en een mountainbike, daar hebben de damesmodellen van De Giant Attend 2022 de onmiskenbare uitstraling van een nostalgische opoefiets. Maar dan wel in een modern jasje gestoken. En daarmee geeft Giant, bedoeld of onbedoeld, een ode aan klassieke fietsen zoals de mountainbike en de nostalgische opoefiets.

Giant Attend 2022 kenmerken

Binnen de Attend lijn zijn twee verschillende types te onderscheiden, de giant attend rs en de giant attend cs. Voordat we de verschillen tussen deze types gaan bekijken, nemen we eerst de zaken onder de loep wat de Attend kenmerkt en dus bij zowel de RS als de CS modellen voorkomt.
Het frame is van aluminium en lichtgewicht. De banden kenmerken zich door hun breedte, waardoor je zelfverzekerd op je zadel zit. Het geeft de fiets een goede wegligging wat veel comfort oplevert tijdens het fietsen. Over kleine obstakels op de weg zoals kuiltjes of takken fiets je moeiteloos heen. Want naast de brede antilekbanden, is de stuurvork voorzien van een vering die schokken dempt of opvangt. Deze fiets beschikt ook over een bagagedrager, dus fietstassen zijn gemakkelijk toe te voegen. Ook biedt het model de ruimte om eenvoudig een kinderzitje te monteren. Zowel de damesfietsen als de herenfietsen zijn verkrijgbaar in verschillende framematen.

De giant attend rs 2022

De RS types heeft Giant ontwikkeld voor de fietsers die graag langere afstanden afleggen. Deze modellen beschikken namelijk over een derailleurversnelling en half open kettingkast. Dit sportieve element geeft de Giant Attend RS types net dat beetje extra om met veel fietsplezier lange fietstochten te ondernemen.

De giant attend cs 2022

Waar Giant zich met de RS modellen richt op de lange fietstochten, zo heeft de fiets fabrikant voor de kleinere en dagelijkse afstanden de CS modellen ontworpen. Het verschil zit hem in de kettingkast en versnelling. De Giant Attend CS types hebben een naafversnelling en juist een dichte kettingkast. Met zowel het design als de kleine verschillen in toepassingen, weet Giant met de Attend modellen een groot publiek te bereiken. Want deze fietsen vallen onder de koopmanskreet voor ieder wat wils.

Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

6 Items

per pagina
 1. Giant Attend CS 3 2021 Black Heren
  Vanaf € 599,00
 2. Giant Attend CS 3 2021 Black Dames
  Vanaf € 599,00
 3. Giant Attend CS 2 2021 Black Dames
  Vanaf € 679,00
 4. Giant Attend CS 2 2021 Black Heren
  Vanaf € 679,00
 5. Giant Attend CS 1 2021 Black Dames
  Vanaf € 799,00
 6. Giant Attend CS 1 2021 Black Heren
  Vanaf € 799,00
Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

6 Items

per pagina