Cortina U5 Luxe Transportfiets bij Rijwiel Cash en Carry

Cortina U5 Transportfiets kopen

Met de Cortina U5 hebt u een super stevige en luxe transportfiets met versnellingen. Ideaal voor dagelijks gebruik in alle weersomstandigheden. Daarnaast is de Transport U5 elegant, smaakvol en praktisch tegelijk. De vertrouwde transportfiets, maar dan met een Twist. De Cortina U5 heeft een sierlijke uitstraling en is voorzien van een smalle, trendy voordrager. Verder hebben de Cortina U5 modellen een achterdrager, dubbele standaard, stuurslot en dikke banden om de look compleet te maken.
Bekijk eens het populaire model: Cortina Transport U5 Dames Legion met 7 versnellingen!

Cortina U5 uitvoeringen

Een completere transportfiets dan de Cortina Transport U5 is nauwelijks te vinden. De U5 is uitgevoerd met 3 versnellingen en terugtraprem of 7 / 8 versnellingen en rollerbrake remmen. Het lichtgewicht aluminium frame in combinatie met een smalle voordrager zorgt voor optimaal fietsgenot. Verder is deze schitterende transportfiets afgewerkt met een kwalitatief hoogwaardig zadel en handvatten. Kortom de Cortina U5 Transportfiets is een luxe transportfiets waar u mee gezien mag worden!

De Cortina U5 is te bestellen in verschillende kleuren en uitvoeringen.

Cortina U4 versus Cortina U5

De Cortina U5 is een moderne uitvoering van de Cortina Transport U4. Zo heeft de Cortina U5 ander vormgegeven frame in combinatie met een smallere voordrager. De U4 wordt vooral gezien als een transportfiets, waar de U5 het uiterlijk van een transportfiets in combinatie met een lifestyle fiets heeft. De Cortina Transport U5 is ook iets luxueuzer aangekleed dan de Cortina Transport U4.

Bekijk hier alle transportfietsen van Cortina en een leuk alternatief de Giant Triple X!

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.