Cortina Roots Moederfiets kopen bij Rijwiel Cash en Carry

Cortina Roots bij Rijwiel Cash en Carry

Sinds oudsher heeft Cortina de Cortina Roots moederfiets in haar collectie. Elk jaar wordt het model ge-update en aangepast volgens de laatste kwaliteitsstandaarden en modetrends. Deze Cortina moederfiets heeft een slank frame waardoor hij er sierlijk uitziet en het toch ijzersterk blijft.
Als jouw fiets een fashion item voor je is en de straat je catwalk, dan is de Cortina Roots jouw ideale moederfiets. De Cortina Roots Moederfiets is veel meer dan een fiets die je van A naar B brengt!

De Cortina Roots vertaalt de laatste modetrends speciaal voor jou naar trendy fietsen, net even een tikkeltje anders en er is zeker een uitvoering die bij je past. De Cortina Roots is verkrijgbaar is verschillende kleuren en maten.

Waarom een Cortina Roots moederfiets?

De Cortina Roots is een stijlvolle moederfiets met een sportieve look! De Cortina Roots moederfiets heeft alle eigenschappen voor het vervoeren van kinderen, denk hierbij aan een dubbele fietstandaard, stuurslot en brede instap. De Cortina Roots Moederfiets biedt daarnaast voldoende ruimte voor een voor- en achterzitje. De bagagedrager is voorzien van een Yepp easyfit window wat inhoudt dat er makkelijk een achterzitje op geplaatst kan worden. De Shimano 7 versnellingen in combinatie met de rollerbrake remmen zorgen voor extra gemak tijdens uw fietstocht. Als voorbeeld geven we u deze Cortina Roots moederfiets uitgevoerd in een witte denim kleur. Nog een mooi model is de Cortina Roots transport in de grijze kleur!

Cortina Roots Transport moederfiets

Naast de gewone Cortina Roots moederfiets is er ook nog de Cortina Roots Transport. Een incognito mamafiets met een transportrek uitermate geschikt voor vervoeren van zowel uw kind als boodschappen/ tassen. Deze fiets heeft 7 versnellingen, rollerbrake remmen en wordt geleverd in verschillende kleuren en maten. Beklijk eens de

Bekijk hier alle moederfietsen van Rijwiel Cash en Carry!

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.