Cortina Milo

Kenmerken van de Cortina Milo

De Cortina Milo is een stevige, basic transportfiets met terugtraprem. De gekleurde banden zorgen voor een fashionable effect. Deze fiets met stalen frame vormt in het bijzonder voor jongeren een heel aantrekkelijk ontwerp. Op de bijpassende voor- en achterdrager kunt u gemakkelijk al uw studiebenodigdheden of boodschappen kwijt en deze fiets is dan ook bij uitstek geschikt voor dagelijks gebruik. De Cortina Milo is voorzien van een gesloten kettingkast. Deze fiets is voor zowel dames als heren.

Cortina Milo transportfiets

Leuk is de trendy look van de Cortina Milo. Cortina maakt elk nieuw seizoen weer collecties fietsen die bedoeld zijn voor een modebewust publiek. De fietsen van dit merk hebben altijd details waarmee u opvalt en waarmee u alles behalve opgaat in de massa. De Cortina Milo heeft veel bagagecapaciteit, maar dankzij de Shimano Nexus 3 versnellingsnaaf blijft u licht trappen. De fiets heeft verschillende opvallende en trendy kleuren. We geven u als voorbeelden deze Cortina Milo damesfiets en voor de heren deze stoere Cortina Milo herenfiets.

Cortina Milo: overzicht van de voordelen

Dit heeft de Milo transporter te bieden: - Robuust model met solide achter- en voordrager - Compleet model - Kies uit de diverse kleuren uw favoriete uitvoering - Shimano Nexus 3 versnellingen - Wordt geleverd met verlichting - Praktische fiets met een strak design - Uitstekende kwaliteit. Dit lijstje maakt deze Cortina transportfiets zeker de moeite waard!

Als u toch nog even verder wilt kijken, bekijk dan eens ons volledige assortiment van Cortina van Rijwiel Cash en Carry!

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.