Cortina E-U1

Nieuwe Cortina Ecomo U1

De Cortina Ecomo U1 is vanaf 2017 nieuw in de collectie van elektrische fietsen. Deze Cortina elektrische fiets is de meest basic Cortina Ecomo fiets die men te bieden heeft. Daarmee willen we natuurlijk niet zeggen dat dit ten koste gaat van de kwaliteit. Ook dit model heeft een sterk aluminium frame met een comfortabel Selle Royal zadel. Ook zit er een display op dat makkelijk te bedienen is. De Cortina Ecomo U1 is een goede overweging voor middelbare scholieren als vervanging van openbaar vevoer.

Cortina Ecomo U1 lekker goedkoop

Deze Cortina elektrische fiets maakt elektrisch fietsen bereikbaar en betaalbaar. De Cortina Ecomo U1 maakt gebruik van het Bafang systeem van 43 volt. De krachtige motor van 250 watt zit in het voorwiel. De opgegeven actieradius is afhankelijk van bepaalde factoren, zoals belasting van de fiets en windkracht. De meegegeven accu heeft ongeveer een actieradius van 50 km. Men kan voor een meerprijs een sterkere accu bestellen. Als voorbeeld geven we voor de dames deze Cortina Ecomo U1 damesfiets en voor de heren deze Cortina Ecomo U1 herenfiets.

Elektrische fietsen

Elektrische fietsen worden steeds populairder. Dit komt door het feit dat ze erg handig zijn. Men is erg snel op de plaats van bestemming De Cortina Ecomo U1 draagt zijn steentje mee, aangezien deze fiets voor een elektrische fiets een zeer scherpe prijs heeft. Het is mogelijk om op deze fiets een kinderzitje te plaatsen op de achterdrager. Wanneer u toch graag een elektrische transportfiets wilt, raden we u aan om bij de Cortina Ecomo U4 te kijken.

Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

4 Items

per pagina
 1. Cortina E-U1 RB7 Deep Green Matt Heren
  Vanaf € 1.399,00 Normale prijs € 1.559,00
 2. Cortina E-U1 RB7 Deep Green Matt Dames
  Vanaf € 1.399,00 Normale prijs € 1.559,00
 3. Cortina E-U1 RB3 Black Matt Heren
  Vanaf € 1.309,00 Normale prijs € 1.459,00
 4. Cortina E-U1 RB3 Black Matt Dames
  Vanaf € 1.309,00 Normale prijs € 1.459,00
Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

4 Items

per pagina