Cortina Ecomo Speed

Cortina Ecomo Speed: Stijlvol comfort

De Cortina Ecomo Speed is een stijlvolle fiets met elektrische trapondersteuning. Het trendy design geeft de fiets een aantrekkelijk uiterlijk en de specificaties van de Cortina Ecomo Speed zijn uitstekend. De Shimano STePS middenmotor zorgt voor optimale ondersteuning en comfort op de momenten dat u het nodig heeft. Daarnaast beschikt de fiets over 7 versnellingen waardoor u met de Cortina Ecomo Speed onder nagenoeg alle omstandigheden uitstekend uit de voeten kunt. Tevens beschikt de fiets over geavanceerde rollerbrakes die u de veiligheid en vertrouwdheid geven die u bij een hedendaagse fiets verwacht.

Intelligente trapondersteuning

De ingebouwde middenmotor in de Cortina Ecomo Speed is bijzonder vooruitstrevend. Het intelligente systeem kan zelf bepalen wanneer u extra ondersteuning nodig heeft. Dit zorgt er voor dat het fiets altijd comfortabel blijft. Deze manier van ondersteuning is nieuw en heeft al voor veel tevreden klanten gezorgd. Daarnaast beschikt de Cortina Ecomo Speed over een groot display op het midden van het stuur waar u als gebruiker alle benodigde informatie eenvoudig kunt aflezen.

Veelzijdig gebruiksgemak

De Cortina Ecomo Speed is uitstekend geschikt om als stadsfiets te gebruiken, maar de specificaties lenen zich ook voor langere fietstochten. Wanneer u er voor kies om in bergachtig landschap te fietsen, dan zal dit model u ook de ondersteuning bieden die u nodig heeft. Het frame is bijzonder sterk en sportief vormgegeven. Dit model is daarmee uitermate geschikt voor een breed publiek en zeer uiteenlopende doeleinden. De vormgeving is daarnaast erg aansprekend. Het trendy design past uitstekend in het hedendaagse tijdsbeeld.
We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.