Cortina Ecomo Crush

De Cortina Ecomo Crush: uniek stuk

De Cortina Ecomo Crush is zonder enige twijfel een van de meest unieke modellen uit de collecte bij Cortina. Er mag zelfs gewag worden gemaakt van een echt design-stuk dankzij de zwart-wigestreepte accenten die de fiets bezit. De Cortina Ecomo Crush grijpt voor zijn design voor de rest terug op de klassieke fietsen die in vroegere tijden vooral gebruikt werden als slagers- en bakkersfietsen. U kan de Cortina Ecomo Crush dan ook een echte transportfietsen noemen met een trendy design. De Ecomo Crush is binnen dat gamma zeker en vast een van de strakst vormgegeven fietsen. Niet te missen dus.

De Cortina Ecomo Crush: elektrisch genot

U zou het niet zeggen aan het strakke uiterlijk van de Cortina Ecomo Crush maar het model is wel degelijk een volwaardige elektrische fiets. Weg zijn dan ook de vroegere tijden waarin e-bikes zonder enige uitzondering logge, lelijke modellen waren die u zonder problemen in het straatbeeld eruit kon halen. Cortina heeft altijd hard de nadruk gelegd op hun elektrische fietsen eruit te laten zien als echte trendy bikes. Hoe hebben ze dat gedaan? Het wegwerken van de bekabeling in het frame en het elimineren van storende visuele elementen aan de buitenkant. Zo lijkt elke e-bike van Cortina op een gewone wegfiets. Leuk toch?

De Cortina Ecomo Crush: technisch

De Cortina Ecomo Crush is verkrijgbaar met verschillende accu’s met diverse actieradiussen. De accu is stijlvol weggewerkt in de achterdrager en valt op een simpele manier te wisselen en op te laden. De actieradiussen lopen van 40 km tot maar liefst 100 kilometer. De Cortina Ecomo Crush telt zeven versnellingen en om een snelle stilstand te verzekeren remt het model via Rollerbrakes. Er is zowel een dames als een herenversie op de markt en het frame is in diverse maten beschikbaar. Dit zijn bijvoorbeeld deze Cortina Ecomo Crush damesfiets of deze Cortina Ecomo Crush herenfiets.

Bekijk ook eens de andere elektrische fietsen van Rijwiel Cash en Carry, als deze fiets toch niet helemaal de juiste is.

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.